10 sundhedsfordele ved paintball

Paintball er en intenst spil, hvor du er bevæbnet med maske, ammunition og en paintball pistol. Men paintball er faktisk også en sjov, aktiv måde, hvor du kan styrke holdånden og få noget motion. Her er ti sundhedsfordele ved paintball:

  • Et alternativ til almindelig træning: Paintball er en genial aktivitet for dem, der ønsker at lave noget aktivt med vennerne. Paintball giver spillerne mulighed for at opleve en bred vifte af forskellige bevægelser, hvor du skal løbe, klatre, krybe og liste for at komme tæt på ”fjenden.” Det er derfor et alletiders alternativ til de lidt mere monotone bevægelser i træningscentret.
  • Full body træning: De fleste, der har svært ved at holde sig til en fast træningsrutine nævner ofte, at motivationen svinder pga. kedsomhed. Paintball giver deltagerne en sjovere måde at træne kroppen på, uden at man overhovedet ser det som motion.
  • Øger udholdenhed: Et spil paintball giver en utrolig god konditionstræning, der øger din udholdenhed.
  • Øger styrke: Paintball kræver, at du være hurtig, selvom du skal slæbe rundt på en paintballpistol og en masse sikkerhedsudstyr. Det giver god træning til både ben, arme men også din core, da det kræver en del stabilitet at rende rundt med al udstyret.
  • Giver selvtillid: Paintball er primært en holdsport, der kræver en vis mængde af strategi, og som kun kan gennemføres, når alle spillere arbejder sammen som et team. Det fremmer holdånden og kan forbedre dine lederevner. Nervepirrende situationer i spillet bringer ofte det bedste frem i mange spillere, og øger deres selvtillid.
  • God til vægttab og generel sundhed: Den intense træning fra et spil paintball kan forbedre søvnen og booste din forbrænding. Intens træning frigiver endorfiner, der løfter dit humør. Bortset fra at du forbrænder flere kalorier, vil regelmæssig motion, som fx paintball, reducerer risikoen for hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk og depression.
  • Afstresning: Et intenst spil paintball er en af ​​de bedste måder at få luft fra frustrationer uden, at du risikere at såre andre. De endorfiner som frigives under intens træning nedsætter følelsen af stress og giver en følelse af indre ro.
  • Fremmer teamwork: Godt teamwork er altafgørende i paintball – dit team skal arbejde sammen om strategier, og holdet skal også være i stand til at koordinere deres opgave. Paintball er derfor også helt ideelt til at styrke teamwork på en arbejdsplads. Det giver også alle mulighed for at træde lidt ud af deres vante roller fra arbejdspladsen.
  • Det er sundt at være udendørs: Træning udendørs påvirker dit humør i en positiv retning. En undersøgelse fra Glasgow University viste, at folk, der motionerede i naturen havde en lavere risiko for psykiske sygdomme end folk, der motionerede indendørs.
  • Det er sjovt: At have det sjovt mens man træner er en af ​​de store sundhedsmæssige fordele ved paintball. Adrenalinsuset af at skyde sine modstanderne med farvestof bringer vores indre barn tilbage.Postet by ag via AdSet linkbuilding network