15 meget almindelige mode-fejl, som mænd bør undgå

 1. Tøj i forkerte størrelser. Hvis du har alt for stort eller poset tøj på, kan du nemt komme til at fremstå sjusket. Hvis du har svært ved at finde noget tøj, der passer til din figur, så få hjælp i en herretøjsforretning eller få det tilrettet hos en skrædder.
 2. Kortærmede skjorter med et slips. Medmindre du arbejder for McDonald’s, så bør du undgå at tage slips på til en kortærmet skjorte.
 3. Beskidte sko. En stilfuld mand holder hans sko rene og sørger for at pudse dem jævnligt.
 4. Forkert bukselængde. Alt det kræver, er en tur forbi skrædderen. Chinos og jeans vil du dog kunne smøge op og stadig se stilet ud.
 5. Strømper i sandaler. Har du nogensinde set nogle, der så sexede ud med sokker i sandalerne? Vi behøver vist ikke sige mere.
 6. Krøllet tøj. Medmindre du går efter ”Jeg har sovet i det her tøj-looket,” så undgå at tage krøllet tøj på. Gør det til en god vane at hænge dit tøj på en bøjle i stedet for bare at smide det ind i skabet.
 7. For korte t-shirts eller skjorter. Hvis ikke din skjorte eller t-shirt kan dække din røvsprække, når du sidder ned, så er den altså for kort.
 8. Tanktops og undertrøjer. Som navnet antyder, så er en undertrøje beregnet til at have på under trøjen eller skjorten. En undertrøjes formål er at absorbere bl.a. sved, som vi alle uundgåeligt udskiller, og forhindrer dermed pletter på dine skjorter. Det er ikke meningen, at du kun skal have en undertrøje på. Det er de færreste, som kan bære det.
 9. Tennisstrømper. Hold de hvide tennisstrømper til tennisbanen eller fitnesscentret. Hvis du gerne vil have tennisstrømper på, så vælg nogle i sorte eller mørkeblå.
 10. Ikke velplejet skæg. Ansigtet er det første man lægger mærke til, og hvis du vil have skæg, så er det vigtigt at det velplejet og trimmet.
 11. For meget hårprodukt. Det er ikke meningen, at man skal kunne se dit hårprodukt. Det skal bare kunne style din frisure, så det kan holde det meste af dagen.
 12. For meget parfume. Hvis man kan dufte din parfume i hele lokalet, så har du alt for meget på. Brug din parfume med forsigtighed. En god tommelfingerregel er at begrænse det til to sprøjt – et på din hals og et på håndledet.
 13. Hentehår. Tro ikke at du kan dække din skaldede plet eller dine høje tindinger med dit eget hår. Hold hellere håret kort og pænt.
 14. Bluetooth headset. Ja, de da er meget praktiske, når man kører bil, men der er ingen grund til at have det i øret, når du er nede i byen.
 15. Beskidte negle. Nogle mænd går ikke særligt meget op i deres hænder. Hvis du har et beskidt arbejde, så rens dine negle, når du har fri. Der skal ofte ikke meget mere end en neglebørste til.Postet by ag via AdSet linkbuilding network