3 familie venlige hunderacer: Schæfer, Fransk Bulldog og Chihuahua

3 familie venlige hunderacer Schaefer Fransk Bulldog og Chihuahua

Det er et spørgsmål du sikker har stillet dig selv, i forbindelse med at dig og din kæreste gerne har ville udvide familien. Det kan være svært, og det er næsten umuligt at sige direkte hvilken hunderace der vil passe til jer. Men der er nogle ting, som spiller ind, der kan hjælpe os med at komme tættere på det rigtige valg.

Schæfer hunden

Det er en stor og flot hund. Det er en hund som kræver at den har en disciplin ejer. Den kræver af dig du er struktureret og du bestemmer over den. Den kræver at i måske har et fast mønster, og at den har nogle rammer den skal tilpasse sig. Hvis ikke den får dette vil den blive sindssyg til sidst. Det er en hund, som godt kan passe sig selv, det meste af dagen. Den vil selvfølgelig ikke have noget i mod en ligesindet legekammerat, hvis du har lange arbejdsdage. Den vil sagtens kunne gå i en hundegård og passe sig selv i nogle timer om dagen. Når det så er sagt, så elsker den nærvær og følelsen af at blive værdsat og rost. Derfor er det vigtigt at du går ture med den, og udfordrer den. Det vil den elske. Det er en hund som spiser godt, og fylder godt – men rigtig sød!

Fransk Bulldog

En Fransk Bulldog er den ultimative familie hund, hvis du bor i lejlighed eller et andet trængt sted. Den kræver ikke meget plads. Det eneste en Fransk Bulldog kræver af dig, er at du er nærværende med den, og du vil gøre alt for den. Det er en meget stædig hunderace, men det er på den sjove måde. En Fransk Bulldog er en af de hunde med allermest personlighed, og det varierer fra hund til hund. Det er helt sikkert en hunderace, som vil give dig og din familie noget at se til, og holde af. Hvis du virkelig ønsker at anskaffe dig en Fransk Bulldog, kan du læse meget mere her: http://www.enfranskbulldog.dk

Chihuahua, den lille udgave

På samme måde som en Fransk Bulldog, er det en hund som egner sig godt til folk der bor i lejlighed. Det er hund som vil blive din tætteste ven på mange måder, og lige som den franske har den personlighed. Når det kommer en Fransk Bulldog sat op i mod en Chihuahua, kan det være svært at skelne imellem dem. De minder meget om hinanden, og den største forskel er måske udseendet. Når det så er sagt er en Chihuahua en rigtig sød hund, som du aldrig vil fortryde du har anskaffet dig. De har en tendens til at være lidt reserveret, og gø meget. Men hvis du opdrager den rigtigt vil dette ikke være et problem for dig.

God fornøjelse!

Postet af magnussampson via AdSet.