4 ting du skal have i din fysiske butik

 

Når du har fysisk butik er en af de vigtigste ting, for at konvertere dine besøgende til betalende kunder, er sammenspillet af designet. Herunder har vi listet nogle af de ting der kan gøre din fysiske butik super fed og blive en god konverteringsmagnet.

1:

Gadeinventar

Har du en butik som har et stykke udendørs grund, hvor du kan markedsføre nogle af dine produkter – så skal du for guds skyld have noget gadeinventar. Det kan være sig gadestativer og gade vogne hvor du har gode tilbud hængende eller liggende i.

2:

Rillepanel

Har du en stor væg i din butik, hvor du kan hænge en masse op? Så er et rillepanel en rigtig fed måde at udnytte pladsen på. Det er meget kendt for store sportsbutikker, hvor sko eksempelvis hænger i en stor masse på en rillepanel på en fod.

Man kan bruge disse rillepaneler i rigtig mange forskellige brancher, hvor alt fra sportsudstyr til it udstyr kan hænge på væggen og derved udnytte pladsen godt.

3:

Reoler

Reoler er nødvendige i mange brancher. I tøjbrancher eksempelvis er reoler til at fremvise og ligge tøjet på uundværligt, så man kan få nok tøj frem i butikken til skue. Det er en rigtig god måde at få mere eksempelvis tøj ud i butikken.

4: Vægskinner

Vægskinner er en god måde at få en masse hylder op på. Man hænger disse skinner på væggen, hvor man så kan hænge hylder op på i den/de højder man synes passer.  Her kan man få en masse hylder op på meget lidt plads, og i en lige linje.

Der kan også bruges vægskinner til at hænge bøjler på, så du kan hænge finere jakker og lignende op.

Jeg har altid brugt http://www.inventarbutik.dk til at købe til min butik – og der er gode priser.

Postet af 8888888888 via AdSet.