5 gode grunde til at købe plakater på nettet

Hvorfor skal jeg købe plakater online???

 

Du har besluttet, at du vil nogle nye billeder op på væggen. Du ved ikke præcis hvad, du vil have op at hænge. Alt du ved er bare, at du er dødtræt af at kigge på den gamle sort-hvide plakat med mændene fra 1930’erne, der spiser frokost på toppen af en skyskraber. Du har faktisk været rigtig træt af den plakat længe – i årevis – men du har ikke haft tid til at finde noget andet, der var bedre.

 

  1. Som skrevet ovenover – du har ikke haft tid til at lede efter plakater nede i byen. Hver gang du har fri fra arbejde, vil du hellere hjem og slappe af, eller mødes med vennerne og se fodbold. Når du køber plakater på nettet, kan du gøre det præcis, når det passer dig. Du kan købe plakater, mens du ser Netflix, eller du kan (diskret) sidde med ipad’en og kigge på plakater, mens kæresten brokker sig over, at du aldrig deltager i husholdingen. Når du køber plakater på nettet, behøver du ikke at tage hensyn til åbningstider i butikkerne. Du kan bare shoppe løs, når det passer dig.
  2. På nettet finder du et gigantisk udvalg af plakater. Der er webshops, som KUN sælger plakater og billeder til væggen. Nogle har specialiseret sig i bestemte typer plakater. Andre webshops sælger både motiverende citatplakater, sort-hvide plakater og grafiske plakater. Udvalget er enormt!
  3. Du vælger selv præcis hvilken størrelse, din plakat skal have. De fleste webshops tilbyder oftest det samme plakatdesign i flere størrelser. Du kan derfor selv vælge, om du vil have en kæmpe plakat over sofaen eller en mindre plakat til kontoret – eller hvorfor ikke købe en motiverenede citatplakat til badeværelset. De fleste kan vel godt bruge et motiverende spark bagi mandag morgen, når man skal i bad inden arbejde.
  4. Du bestemmer selv, hvor og hvordan du får leveret din nyindkøbte plakat. De fleste webshops tilbyder, at du kan få din plakat sendt hen på din arbejdsplads. Du behøver derfor slet ikke at skulle forbi posthuset og stå i kø, for at hente din nye plakat. Mange webshops tilbyder også, at du kan hente dine plakat i forskelige pakkeshops, der findes rundt i landet. Måske er din nærmeste pakkeshop din lokale 7-11, hvor du alligevel ofte svinger forbi og henter en cola på vej hjem fra arbejdet.
  5. Du kan nemt fortryde dit indkøb. Vi kender nok alle til at have købt noget, der så fedt ud på nettet, men som bare ikke passer ind i hjemmet eller passer til vores stil. Selvom du har købt din plakat online, kan du sagtens fortryde dit køb og returnere plakaten. Måske passede plakaten med billedet af en skov bare ikke lige ind i stuen alligevel, eller også syntes kæresten ikke lige at plakaten var ligeså fed, som du syntes. Ligegyldigt hvad, så kan du altid – inden for en given tidshorisont – fortryde og returnere din plakat til webshoppen.

Postet af ag via AdSet.