5 grunde til at du aldrig har noget tøj at tage på

Alle kender nok til at stå foran et skab, der bugner af tøj og alligevel ikke synes at man har noget at tage på. Vi har samlet fem årsager til, at du aldrig har noget tøj at tage på, og tips til hvad du kan gøre ved det.

 

  1. Du køber tøj, der ikke kan sammensættes på tværs af din garderobe

Når du køber tøj, bør du hele tiden tænke i hele outfits. Problemet er nemlig ofte at du køber tøj, der ikke kan sættes sammen med det tøj, du har i forvejen. Det kan måske handle om, at du ikke er helt stilsikker, og du køber tøj i mange forskellige stilretninger. Næste gang du er ude at shoppe og finder noget du kan lide, bør du spørge dig selv om, hvad du har i din garderobe, der vil kunne bruges sammen med det nye tøj.

 

  1. Du ved ikke, hvordan du skal kombinere dit tøj

Ofte handler det om, at du ikke aner, hvordan du skal kombinere dit tøj, så det ser nyt og anderledes ud. Måske sammensætter du dine outfits på præcis den samme måde hver gang, og føler dig total uinspireret. Lad dig inspirere af bloggere eller Pinterest, og se hvordan andre kombinerer deres tøj.

 

  1. Du mangler basistøj

Der er aboslut intet dårligt ved at følge trends og tendenser og købe sidste nye mode, men husk at det er vigtigt at have en basisgarderobe. Ikke nok med, at det er nemmere at sammensætte outfits, når man har nogle basisvarer i garderoben, men det gør også, at du kan lettere kan skabe din egen stil og undgår dermed at ligne en modeslave.

 

  1. Du glemmer at tænke på komfort

Gennemgå hele din garderobe og spørg dig selv, om dit tøj, er behageligt at have på. Lad være med at beholde tøj, der passede, da du vejede 5 kilo mindre. Du skal kun beholde tøj, der er rart at have på lige nu – ikke for tre eller fire måneder siden. Grunden til at du ikke har tøj at have på, kan måske være fordi, det tøj du har, ikke er komfortabelt. Lær derefter af dine fejl – hvis du aldrig går i de korte shorts eller høje hæle, så lad være med at købe dem igen.

 

  1. Du mangler tøj og sko, der vil kunne samle hele din garderobe

Man skulle måske tro, at med et skab, der bugner af tøj, så burde du ikke mangle tøj eller sko. Nogle gange kan man have så meget tøj, at man mister overblikket. Gennemgå din garderobe, og find ud af om der er nogle ”huller,” som vil kunne gøre det nemmere at sammensætte din garderobe på kryds og tværs. Måske mangler du et par minimalistiske sko, nogle ensfarvede cardigans eller flere basisvarer. Skriv ned hvad du mangler og kig i butikker eller webshops efter disse varer. Nogle gange er det bare et par få ting, du mangler for at kunne sammensætte dit tøj på flere måder.Postet by ag via AdSet linkbuilding network