5 idéer til hvad enhver Polterabend skal indeholde

Polterabend? Hvad nu?

Den første i vennekredsen skal giftes, og I andre vil selvfølgelig “overraske” ham med en fed Polterabend, men hvordan er det nu lige, at man planlægger en fed Polterabend?

  1. Hold et lille møde hvor I lægger en plan. I er dem, der kender gommen bedst, og I ved helt sikkert, hvad han vil synes var sjovt, og hvad han helt sikkert ikke vil synes var sjovt. Der er mange steder, der har specialiseret i at arrangere Polterabends. De tilbyder forskellige pakker med aktiviteter samt mad og drikke til dagen. I kan også sagtens selv arrangere en Polterabend. Læg dog altid et budget inden. Sørg også for, at gommen slet ikke skal betale noget denne dag. Det er jer, der holder Polterabend for ham, så sæt penge af til mad og drikke, så der er til hele dagen igennem.
  2. Der bør altid være et lille overraskelsesmoment. De fleste, der skal giftes, ved godt at der bliver arrangeret en Polterabend for dem. Men hold det gerne hemmeligt, hvornår det er. I bør orientere den kommende brud om dagen, så I er sikker på, at han er hjemme, når I kommer og henter ham. Lad være med at fortælle gommen om, hvad dagen byder på.
  3. Grænseoverskridende aktiviteter. De fleste Polterabends har tradition for at indeholde grænseoverskridende aktiviteter – om det så handler om at sælge kys på strøget eller springe bungy jump. Tag udgangspunkt i jeres ven. Det er meningen, at dagen både skal være sjov for jer allesammen – inklusiv gommen. Selvom gommen får rigeligt med alkohol, er det f.eks ikke sikkert, at hans klaustrofobi forsvinder, så lad evt være med at lukke ham inde i et lille bur ;-) Aktiviteter hvor alle deltager er klart det sjoveste. I kan f.eks finde et sted, der tilbyder painball og dele jer op på to hold. Det er også muligt at vælge aktiviteter, der kræver at I arbejder sammen som et hold – f.eks rapelling eller klatring. Eller I kan udfordre hinanden i skydning eller lignende.
  4. Mad og drikke. Oftest er alkohol en selvfølge på de fleste Polterabends, men I bør også sørge for, at I får noget at spise i løbet af dagen. Hvis I har valgt at afholde Polterabend et sted, hvor de er vandt til Polterabends, vil disse steder helt sikkert også kunne tilbyde mad i løbet af dagen. Ellers bør I have arrangeret mad et andet sted – om det er på en café eller restaurant eller i haven hos en jer andre fra vennegruppen, er i princippet ligegyldigt. I skal bare have en plan inden selve dagen.
  5. Sørg altid for, at få gommen hjem igen, når dagen er omme – særligt hvis der er blevet drukket tæt hele dagen, så er det én af de få gange, hvor I som venner har et ansvar. Sæt ham på en taxa eller følg ham hjem.

Postet af ag via AdSet.