7 hurtige mode tips som du bør vide

7 hurtige mode tips som du boer vide

1. Fit er King – De mest dramatiske forbedringer du kan gøre i din stil er at sikre, at alt passer upåklageligt. De fleste fyre bære tøj, der er for stort. Sørg alt du bære næsten kramme formen på din krop – uden at være stram. Dårlig pasform er en epidemi. Vi kalder det “Bad Fit Disease” …

2. Gør det enkelt – Du vil have en garderobe, der ser godt ud på dig, men du skal ikke overdrive det. Du bør ikke bære mere end tre stykker smykker eller mere end tre farver. Du bør ikke klæde sig som en rockstjerne, medmindre du er i et band. Hvis du ønsker at være prangende, ville en enklere, men elegant look være sportslig en sort stribet kjole skjorte med en hvid blazer, en mørk par jeans, en elegant bælte, og dine skarpeste kjole sko. Du kan også tilføje et prangende ur eller en simpel tilbehør som en interessant halskæde, men intet mere. Tjek vores artikel om grundlæggende at opdatere dig selv om, hvad der er væsentlige garderobe elementer.

3. Skift den måde, du ser afslappet – afslappet behøver ikke at være kedeligt. Hav det sjovt med collared skjorter, eller tag noget inspiration fra dem, der nærmer sig afslappet lidt anderledes.

4. Vær opmærksom på dine understøttende stykker – Nogle trøjer er magert og andre er store og fyldigt. Den første tommelfingerregel er, at din øverst og nederst halvdel skal matche. Hvis du er iført en stor, chunky, robust fisker strik sweater, din bund skal være robust, også. Må ikke bære en fisker trøje med en smuk silke-og-uld kulør bukser.

5. Gå aldrig på shopping alene – Det meste af tiden, er det svært at have tillid til sælgerne, fordi de normalt arbejder for provision. Shop med en ven, der vil give dig deres ærlige mening. En ven vil helt sikkert give hendes eller hans ærlige mening og hvordan dit tøj sidder, så sørg altid for at have nogen med når du handler designer tøj.

6. Hold et hak ovenfor – Overdriv ikke en fejl, men tør tage nogle risici. Det er altid bedre at være en lille smule overdressed end underdressed i alle omgivelser. Alt du skal gøre er at tænke over, hvor og hvem du vil være sammen med, og bare skridt det op et hak. Men sørg for at du ikke er bedre klædt end nogen, der er mere vigtigt i en bestemt indstilling, som din chef.

7. Undervurder aldrig kraften i detaljer – Den sidste ting på, er normalt den første ting bemærket. Så  gør noget imod detaljerne i stedet for at smide de vigtigste dele af dit outfit sammen. “Detaljer” kan omfatte et tørklæde, et subtil lomme firkantet, eller den måde, du binde dit slips knude. Det kan pynte mere end du tror.

Postet af Digitalwebdk via AdSet.