Aben er Kay Bojesens mest populære træfigur

Tager man et kig på salget af Kay Bojesen træfigurer, så er der ingen tvivl om, at aben er den mest solgte træfigur. Selvom det er ikke er den træfigur, der blev lanceret først, så har den alligevel fået stor succes på det danske og udenlandske marked. Men hvad har gjort aben så populær, og hvad får danske og udenlandske forbrugere til at hive eksemplarer ned af hylderne?

Kay Bojesen aben er blevet et must-have

Aben er efterhånden blevet en træfigur, som man bare skal eje. Selvom Kay Bojesen også har fremstillet utallige andre træfigurer – gravhunden, søpapegøjen, kaninen, flodhesten m.v., så har aben altid være den foretrukne træfigur. Det skyldes først og fremmest, at aben appellerer til børn og voksne i alle aldre. Når man går i zoologisk have, kan man næsten ikke komme udenom at sige hej til aben. Det er et elsket dyr, som er kendetegnet ved at være en anelse kæk, men samtidig kært og trofast.

Der er ikke blot fremstillet én abe, men hele tre aber i forskellige størrelser. Den lille abe er den abe, de fleste forbrugere vælger. Den koster 849 kr., mens de to andre størrelser koster henholdsvis 2850 kr. og 9500 kr. Kigger man på det økonomiske aspekt, så er der ikke noget at sige til, at de fleste vil foretrække den lille abe, som rent faktisk kan købes til en overkommelig pris. En Kay Bojesen abe kan købes hos stort set alle forhandlere, som sælger designprodukter fra de største mærker.

Vil du give aben i gave ( f.eks. ) julegave, så bestil den gerne 2-4 uger, før du skal give den. Når aben bliver udsolgt, kan der godt gå flere uger, før den kommer på lager igen. Det gælder især i månederne november og december, hvor rigtigt mange vælger at give aben væk i gave. Slå derfor til allerede nu, hvis du skal sikre dig et eksemplar

Postet af martind via AdSet.