Abonnementer på måltidskasser er trendy

Måltidskasseordninger er de senere år steget kraftigt i popularitet, men forbrugerne efterspørger overblik. Nu forsøger en ny postnummer-baseret sammenligningstjeneste at skabe klarhed over markedet for måltidskasser der, hvor forbrugeren bor.
Til dagligt stresser vi ofte rundt og det kan være svært at opretholde balancen mellem familieliv og karriere samtidig med, at man opretholder en fornuftig kost. De seneste år har abonnementer på måltidskasser spredt sig blandt danskerne og ifølge en gallupundersøgelse køber 360.000 husstande måltidskasser, der leveres direkte til døren (Kilde: Index/DK Gallup 2. halvår 2016).
”I min familie har vi forsøgt med nogle forskellige måltidskasse-løsninger, men har fundet det svært at overskue og sammenligne mulighederne der, hvor vi bor,” forklarer Mark Andersen, far til to og idémand bag findmåltidskasse.dk.

Nye søgemuligheder

Sitet har, som den eneste herhjemme, udviklet en postnummer-baseret søgefunktion, der giver detaljeret information om, hvilke måltidskasser og leverandører, der er tilgængelige i området. ”På overfladen dominerer ganske få leverandører markedet, men når man graver lidt dybere finder man nogle utrolig spændende muligheder begrænset helt ned til mindre lokalområder. Vi ville gerne give folk mulighed for at få et klart overblik over, hvilke måltidskasser der er tilgængelige i deres nærområde. Vi ved fra tidligere undersøgelser, at hvis man researcher mulighederne lidt, så kan der nemt være flere tusinde kroner at spare”, fortsætter Mark Andersen.

Grønne tider og digitale muligheder

En harmonisk og velnærende kost er vigtigt for livskvaliteten og det er en fællesnævner for måltidskasserne på markedet, at de har et stort fokus på sundhed og ernæring. De leveres med opskrifter, der gør det nemt for forbrugeren at udnytte, forarbejde og tilberede råvarerne i måltidkasserne.
Det antages, at op imod 1/3 af alle indkøbte madvarer i husstanden ender i skraldespanden, hvilket primært skyldes, at de sælges i bundter større end dit behov. Måltidskasserne leveres derimod med nøjagtig afmålte råvarer, derfor oplever størstedelen af måltidskassekunder faktisk et formindsket madspild.
Selvom det ofte lader sig gøre at skaffe indholdet fra en måltidskasse lidt billigere i det lokale supermarked, så er pointen netop, at du slipper for at bruge tid på det. I vores travle hverdag kan det være guld værd at kunne spare turen i supermarkedet og i stedet få leveret ingredienser lige til døren.

Nye funktioner

Der arbejdes i øjeblikket på at lave endnu flere funktioner på sitet, som kan afspejle de trends, der opstår i markedet. F.eks. at folk udelukkende søger økologiske råvarer eller særlige fitness kasser med fokus på protein og lavt fedtindhold. Også en trend som low carb high fat skal det være muligt at sortere på. Disse muligheder for filtreringer er en mulighed for at stå ud fra konkurrenterne på markedet og bidrager til at gøre oplevelsen endnu bedre for den forbruger som søger lige præcis den rette måltidskasse på findmåltidskasse.dkPostet by idajorgensen via AdSet linkbuilding network