Båndsliber – Reparation og service af alle typer af båndslibere

Ved Bast & Co har vi en række dygtige specialuddannede teknikere samt et topmoderne værksted, der gør, at vi kan tilbyde en professionel reparation og service af alle typer af båndslibere.
Hvis i oplever, at der er problemer med jeres båndsliber, eller hvis den måske helt er gået i stå, så kan i trygt kontakte os til at komme jer til hjælp.
Vi har mere end 20 års erfaring med arbejde med båndslibere i hele landet, og vi vil også gerne hjælpe jer med en professionel løsning. Vi foretager alt arbejde i forbindelse med båndslibere, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os. Vi har de nødvendige kompetencer og en masse avanceret udstyr, der gør, at vi igen kan få jeres båndsliber til at fungere, som den skal.
Reparation af båndsliber
Er jeres båndsliber med årene blevet slidt, er den svær at arbejde med. Det kan også være, at den helt er gået i stå og behøver en reparation for igen at kunne fungere. For at opretholde jeres båndslibers ydeevne og kvalitet er det vigtigt med et jævnligt kvalitetstjek af båndsliberen. Ved at foretage et jævnligt eftersyn kan vi opdage små fejl og udbedre dem, før de forvolder større skade og kommer til at være til mere gene og koste flere penge at udbedre for jer.
Vi anbefaler altid ved Bast & Co, at i gør jer selv, jeres økonomi og jeres maskiner den tjeneste at efterse dem og reparere dem, selv når der er tale om mindre slitage. Vi har arbejdet med alle former for bearbejdningsmaskiner f.eks.  fræsere, og vi vil også gerne hjælpe jer med en reparation af jeres båndsliber.
Med en reparation af jeres båndsliber kan i opnå den perfekte slibning af jeres materialer. Båndsliberen fungerer også bedre, hvis hele værktøjsmaskinen er i god stand. Jeres båndsliber bør generelt holdes ren og i god stand, og i bør jævnligt foretage kvalitetstjek. Vi kan hjælpe jer, både hvis i skulle have behov for en rengøring og et kvalitetstjek af jeres båndsliber. Skulle i være så uheldige, at jeres båndsliber helt går i stykker, så er vores specialuddannede teknikere klar til at hjælpe jer med en professionel reparation, så jeres båndsliber hurtigst muligt kommer til at fungere igen.
Service af båndsliber
Udover at foretage akutte reparationer og andre gennemgribende reparationer af jeres båndslibere, kan vi også lave en aftale om forskellige serviceeftersyn.
Vi tilbyder en lang række forskellige serviceeftersyn, der sikrer jer, at jeres maskiner altid er i tip top form. Skulle det være sådan, at vi opdager skader og mangler på jeres båndsliber eller andre maskiner under vores eftersyn, så tilbyder vi altid at reparere dem hurtigt og til konkurrencedygtige priser.
Vi kan for eksempel komme ud og hjælpe jer med de lovpligtige årlige eftersyn, men vi kan også lave en mere gennemgribende service af jeres båndsliber og resten af jeres maskinpark.
Hvis det ønskes, kan vi lave en fast jævnlig aftale, så vi kommer forbi med et interval efter jeres ønske og foretager professionelle serviceeftersyn af både båndslibere og andre maskiner.
Normalt skal maskinerne altid være rengjorte og klar til vores serviceeftersyn, men vi kan også godt lave en komplet løsning til jer, hvor vi kommer forbi og sørger for at rengøre, servicere og reparere jeres maskiner.
Vi arbejder over hele landet, og vi kører både ud til små og store virksomheder.
Vores professionelle service
Uanset hvilken form for arbejde du ønsker vores hjælp med i forbindelse med båndslibere og andre maskiner, så yder vi altid samme gode service. Vi har igennem vores 20 års erfaring fået stor forståelse for, hvor vigtigt det er med en effektiv reparation og en hurtig levering, så i mindsker jeres driftstab. Derfor tilbyder vi altid at foretage reparationer senest 24 timer, efter at i har kontaktet os.
For at gøre arbejdet mere effektivt og billigt for jer kan vi også producere vores egne reservedele. På vores moderne værksted har vi Nordeuropas største multimaskine og kan lynhurtigt lave de nødvendige reservedele, så vi igen kan få jeres produktion i gang.
Få et uforpligtende tilbud på vores arbejde med båndslibere
Vi kan altid tilpasse os jeres specifikke ønsker i forbindelse med service og reparation af båndslibere. Vi kan stå for en totalløsning, hvor vi både afmonterer, reparerer og monterer på ny. Desuden tilbyder vi også at lave forskellige tests og tilstandsrapporter, så vi altid sikrer os, at jeres båndslibere fungerer optimalt.
For at få at få mere information om vores arbejde med båndslibere eller for et uforpligtende tilbud er i altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 69 69 91 26 eller på mail: bast@bastogco.dk.
Vi glæder os til at hjælpe jer med en hurtig og professionel reparation og service af jeres båndsliber.

Postet af jjdenmark via AdSet.