Badmintonketcher med stift skaft

Jeg er en efterhånden ret erfaren badmintonspiller, som træner 5 gange om ugen, med både morgentræning, samt træning om aftenen og lidt småspil i weekenden. Min teknik er ret god hvis jeg selv skal sige det og jeg vil derfor gerne opgradere min badmintonketcher til en model som passer bedre til mit niveau.

Jeg surfede lidt på nettet og fandt ud af, at der var flere forskellige typer stivhed i en badmintonketcher. Jeg kunne læse mig frem til, at en badmintonketcher med et fleksibelt skaft var henvendt mere til nybegynderen og den uerfarne spiller, her ville jeg ikke kategorisere mig selv. Jeg kunne endvidere læse mig frem til, at de stivere badmintonketchere gav lidt mere boldføling, men satte større krav til ens teknik. Jeg så derfor denne type badmintonketcher som det mest ideelle valg til mig og min situation.

Jeg fandt imidlertid ud af, at der findes 3 typer stive skaft når man taler om badmintonketcher. 1) medium stift skaft. Denne type badmintonketcher passer til en spiller med et hurtigt sving da armen skal generere mere kraft selv. 2) stift skaft. Denne type badmintonketcher er ideel hvis man ønsker meget kontrol i sine slag. Hvis man har et meget hurtigt sving, så ville denne type badmintonketcher være perfekt. Den anvendes oftest af erfarne spillere, som kan generere meget kraft på egen hånd. 3) ekstra stift skaft. Denne type badmintonketcher er beregnet til topspillere, som gerne vil have fuld kontrol i sit slag. Denne type stivhed giver meget kontrol men fjerner en smule power. Denne type stivhed sætter store krav til ens teknik. Man kan dog opnå en god portion power i sine slag, hvis man vælger den rette vægtfordeling i badmintonketcheren.

Efter jeg havde læst mig frem til de forskellige beskrivelser, gik min søgen i gang efter den helt rette badmintonketcher for mig. Jeg faldt her over en hjemmeside med en rigtig nem webshop at navigere rundt i (www.badmintonketcher.dk) som forhandlede de forskellige stivheder med rigtig god vejledning og beskrivelse af alle modellerne. Webshoppen havde mange forskellige modeller fra blandt andet: Yonex, FZ Forza og Victor. På webshoppen, var der en livechat, som jeg startede og skrev, at jeg manglede en badmintonketcher med medium til stift skaft, og få minutter efter fik jeg svar, hvor ejeren skrev hvilke modeller han anbefalede med de stivheder. Jeg fik lov til, at teste 4 forskellige ketchere, som forhandleren mente var helt rigtige til mig. De passede rigtig fint til mig, men den som passede bedst var den med et stift skaft, den øgede kontrol med en smule fleks i, passede rigtig godt til min spillestil og valget faldt derfor på denne type badmintonketcher. Jeg modtog min pakke med posten efter 2 dage, som hjemmesiden lovede, hvilket var helt perfekt. Jeg er nu i stand til at spille badminton og nyder min sport endnu mere end jeg gjorde tidligere. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til hjemmesiden i fremtiden.

Postet af JonasPetersen via AdSet.