Bedemand i Slagelse, Ringsted, Sorø og Kalundborg

Bedemand Haack er en mindre bedemandsforretning med butikker i Slagelse, Ringsted, Kalundborg, Sorø, Høng og Dianalund. Vi tilbyder komplette ydelser, og leverer alle aspekter når et familemedlem går bort.fra det øjeblik du kontakter os.
Bedemand Haack er en af ??de førende begravelsesforretninger på Vest- og Midtsjælland.. Vi ved at når et tæt familiemedlem går bort står du overfor mange svære valg i en tid som i forvejen er meget følsomme. Hos Bedemand Haack er vi stolte af at håndtere alle aspekter fra det øjeblik du kontakter os. Der er ikke nogen strenge retningslinjer for begravelser eller bisættelser, så de alternativer du vælger kan være unikke for dig såvel som dine kære.
Bedemand Haack tilbyder en helt skræddersyet service fra start til slut, der vil hjælpe dig med at ære din elskede.
Bedemand Haack står for: faglig viden, ære i etik, moral, en værdig, nærværende og respektfuld afsked, samt at udføre vores arbejde på et højt fagligt niveau.
Hvis du øsnker en traditionel begravelse, alternativ begravelser eller kremering, kan Bedemand Haack hjælpe dig med at organisere alt inden for budgettet. Vi gennemgår grundigt alle detaljerne med dig i så meget tid som du har brug for, vi får aldrig til at føle dig forhastet. Og vi kan hjælpe dig med at organisere alt, uanset hvilke muligheder du ønsker. Vores motto er: tryghed, tillid, respekt og omsorg, og vi er altid lydhør og fleksible overfor dine ønsker i denne vanskelige tid.
Alternative og traditionelle begravelser
Alternativ tjenester vokser i popularitet, da flere og flere vælger at tilpasse ceremonien til deres afdøde kære, en fest i livet frem for en konfrontation med døden. Disse kan omfatte kremering, begravelse til søs,  og mange andre alternativer til at hjælpe dig med personlig begravelse.
Vi mener, at det er vigtigtat støtte personer og familier i vanskelige tider. Som uafhængig bedemand levere vi individuel pleje, som støtter lokalsamfundet. Vi mener, at vores engagement i lokalsamfundet gør det muligt for os at handle mere hensigtsmæssigt og følsomt i overensstemmelse med lokalbefolkningens ønsker, værdier og praksis. Udover at imødekomme dine nuværende behov tror vi også på at skabe et varigt forhold til fremtiden. Vi er dedikeret til vores lokalsamfund og leverer begravelsesydelser af høj kvalitet i Sorø, Kalundborg, Slagelse, Ringsted, Høng og Dianalund. Vi tror på, at dine behov altid skal komme først.

AFDELINGER

Afdeling Dianalund
Torvet 39 a, 4293 Dianalund
Afdeling Kalundborg
Kordilgade 60, 4400 Kalundborg
Afdeling Sorø
Pedersborg Torv 7a, 4180 Sorø

BEDEMANDEN SØRGER FOR:

Påklædning af afdøde
Ceremoni ved fremvisning og afskeden med afdøde i hjemmet eller kapellet
Eventuelt indrykning af dødsannonce
Eventuelt arrangere kaffebord
Eventuelt bestille blomster til kirke og kistepynt
Valg af kiste og evt. urne
Gennemgang af alle øvrige personlige ønsker vedr. højtideligheden
Valg af samler – eventuelt trykte salmer/sanghæfter
Aftale om eventuel kontakt til forsikringsselskaber og begravelsesopsparing
Vi hjælper med kiste, kørsel, blomster, udsmykning og samtidig sørger vi for at underrette graver og præst, så alt står klar til en smuk og respektfuld afsked. Gennem hele forløbet har vi stor fokus på etik og morale, og vi er meget forstående overfor, at I befinder jer i en følelsesmæssig og svær situationPostet by telanco via AdSet linkbuilding network