Bedemand Riising i Skanderborg

Bedemand i Skanderbord

Når du mister et familiemedlem, eller bare en du har kært, ved vi hvor svært det kan være, at komme videre. Vi ved at hele processen med begravelse kan være meget uoverskuelig, og det eneste man ønsker er blot at give det sidste farvel. Hos Bedemand Riising sørger vi for al det praktiske – lige fra koordinering af kirkekontoret, sygehus, evt. sygehus og præst. Vi tager afsæt i dine/jeres behov og tilpasser processen, så du/i får den bedste oplevelse i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Siden vores etablering for mange år siden, har vi sat en ære i at holde vores serviceniveau højt og formelle tilgang til afskedigelser. Vi bygger på trygge værdier, og vores værdier indebærer tillid og troværdighed. Uanset set om du ønsker at varetage det meste af opgaven selv eller lade os koordinere processen, så kan du altid forvente en god service. Ønsker du ikke at lade Bedemand Riising varetage opgaverne, kan du vælge vores online bestilling. Det indebærer en fast lav pris. Det betyder også, at du selv står for mange af opgaverne – herunder:

  • anmelde dødsfald
  • hjælpe med ilægning af afdøde i kiste
  • ansøge om begravelseshjælp
  • bestille blomster
  • indrykke dødsannonce

Ved at benytte vores online bestilling til en fordelagtig pris, er det vigtigt at nævne, at der ikke vil være et fysisk møde med os – hverken hos dig eller på kontoret.

Rådgivning med udgangspunkt i jeres behov

Vi rådgiver naturligvis i både begravelse og bisættelse. Uanset hvilken tradition I har i familien, kan vi tilbyde stor ekspertise og erfaring inden for området. Vi kommer gerne forbi din adresse til et måde om, at hvad der ville være bedst i jeres situation. Vi kan også bedemands kontor i Odder, Tranbjerg, Højbjerg, Skanderborg og Malling. Her vil vi tage en snak og drøfte om de sidste tiltag der skal til, for at den sidste afsked bliver med udgangspunkt i jeres behov.

Statistikken viser, at andelen af folk der ønsker bisættelse er størst i større byer. I mindre byer viser statistikken, at folk primært foretrækker en jordbegravelse på et af landets godkendte kirkegårde. Der kan være mange grunde til at vælge det ene frem for det andet, og beslutningen er selvfølgelig helt op til den enkelte pårørende. Bedemand Riising har et godt netværk i de små lokalområder i form af kirker og kapeller, hvilken giver en problem fri proces uanset om du vælge bisættelse eller traditionel begravelse.

I de fleste situationer har den afdøde typisk selv foretaget et valg i god tid, hvorfor vi anbefaler at vælge følgende begravelsesform. Er du/I alligevel i tvivl om hvilken for man skal vælge, kan Bedemand Riising kontaktes på døgntelefon 28693705. Alternativt kan vores kontaktformular her benyttes.

Find en liste over vores kontorer på vores hjemmeside.

Bedemand Riising – tillid, tryghed og nærvær.

 

 

 

 Postet by BedemandRiising via AdSet linkbuilding network