Bestyrelsesuddannelse giver resultater

Det går godt i din organisation og succesen vil ingen ende tage. Kravene til niveauet i bestyrelsen stiger i takt med succesen. Forhold dig til problemstillingen og løs det ved at tilbyde efteruddannelse til bestyrelsesmedlemmerne, der giver dem nye perspektiver, værktøjer og inspiration til at fortsætte udviklingen i organisationen. Ved at investere i dine bestyrelsesmedlemmer, viser du dem at i sætter pris på deres indsats og indirekte fastholder dem i organisationen. Derudover er du også med til at booste niveauet i bestyrelsen ved løbende at investerer i medlemmerne.

Bestyrelsesuddannelse – vælg den der passer jeres organisation.

Der findes mange forskellige typer af bestyrelsesuddannelser. Varigheden er mest varierende og kan være alt fra endagskurser til halvårlige. Den mest populære type er kurser placeret over 3 dage. Denne type kursus matcher organisationers behov, fordi de færreste virksomheder kan undvære deres bestyrelse gennem en længere periode. 3 dages kursus er derved blevet ekstremt populære fordi de giver kompetencer over få dage. Der er holdstart hyppigere, hvilket gør at du over en periode på et år, kan sende dine medlemmer afsted på kurser på forskellige datoer. Derved vil du altid have bestyrelsesmedlemmer på posten til at takle aktuelle udfordringer.

Hvad er vigtigt i uddannelsen?

Det er altid svært at give en opskrift på den perfekte uddannelse. Det er dog vigtigt at undervisningen foretages af erfarne bestyrelsesmedlemmer. Førstehånds erfaring med faget er alfa omega, og vil give kursisterne indblik i deres hverdag og kunne drage nytte af erfaringer fra dem. Særligt erfaring er vigtigt, du kan ikke læse dig i stand til at træffe svære beslutninger i bestyrelsen. Du kan dog bruge virkelighedssituationer som erfaring. Erfaringen som ingen bog vil give dig. Derudover får du også unikke muligheder for at spørge ind til områder og beslutninger gennem undervisningen.

Hvilken udbyder skal vi vælge?

CBS, Board Assure, AU, BROCK er blandt de mest anerkendt uddannelser i Danmark og alle vil være et sikkert valg. Er du på jagt efter den populære bestyrelsesuddannelse over 3 dage, så skal du kigge nærmere på den fra Board Assure. Hos dem får du netop undervisning på topniveau fra bestyrelsesmedlemmer fra toppen af dansk erhvervsliv. Uddannelsen hos Board henvender sig dog primært til medlemmer i den mindre bestyrelse og ikke til de største organisationer i Danmark

Hvis du derimod ønsker at gøre bestyrelsesarbejdet til en fuldtidsbeskæftigelse, så kommer man ikke uden om uddannelsen fra CBS. Niveauet er tophøjt og gør dig klar til det professionelle bestyrelsesarbejde. Deres uddannelse er fordelt over et halvt år, og er et selvstudie med undervisningsdage, hvor dit eget engagement definerer hvad du får ud af uddannelsen.

Uddannelse er investering der giver resultater.

Ja investering i dine medarbejdere. Styrket kompetencer er noget af det der kan mærkes og ses på bundlinjen. Ved at tilbyde efteruddannelse til dine bestyrelsesmedlemmer, giver du din bestyrelse den bedst mulige erfaring at træffe beslutninger på. Det giver bedre beslutninger, og alle ved at dårlige beslutninger hurtigt kan blive en omkostning affære.Postet by Green Tea via AdSet linkbuilding network