Billig hjemmeside til nyt firma

Nyt firma? Så har du muligvis brug for en billig hjemmeside.

Der er rigtig mange udgifter i forbindelse med opstart af virksomhed. Der er også en stor arbejdsbyrde og masser af nye ting du skal lære. Måske har du forsøgt at lave din egen hjemmeside med et hjemmeside-bygger-program uden den helt store succes.

Nu har du chancen for at få lavet en flot hjemmeside du kan være bekendt og til en pris hvor alle kan være med. Så sparer du også dig selv for en masser arbejde.

En moderne hjemmeside skal være responsiv, det vil sige, at den skal kunne tilpasse sig efter den størrelse skærm, som den se på. Årsagen til det er, at flere og flere  bruger mobiltelefoner og tablets til at gå på nettet. Det er nærmest håbløst at bruge en fuld størrelse hjemmeside på en mobiltelefonskærm, så de fleste dropper sider som ikke er responsive og finder en anden. Det vil jo resultere i at du mister en potentielt kunde.

Billig-hjemmeside.nu er en hobbyvirksomhed, som sætter en ære i at yde den bedst mulige service. Selvfølgelig har min virksomhedsform betydning for den billige pris. Jeg skal ikke leve af at lave hjemmesider og kan derfor tillade mig at have så lave priser. Og bare rolig; den lave pris har ingen betydning for kvaliteten.  Jeg forsøger at sætte mig i kundens sted og får hjemmesiden til at repræsentere din virksomhed bedst muligt. Hjemmesiden skal være et bindeled mellem dit firma/forening/sag og kunderne/de interesserede. Derfor skal din hjemmeside se godt ud og være nem at finde de oplysninger, som er relevante for de besøgende. Jeg påtager mig desuden sjældent mere end et hjemmesideprojekt af gangen, så jeg har god tid til det og virkelig kan koncentrere mig om den enkelte opgave. Så er den spændende for mig og resultatet bliver godt.

Omfanget af din nye hjemmeside har selvfølgelig betydning for antal arbejdstimer, som igen har betydning for den lave pris. Tilbudet gælder for en template/skabelon, en mindre, enkel hjemmeside bestående af 1-5 sider, indsættelse og opstilling af dine tekster og billeder og installation på webhotel. Jo bedre forberedt du er, desto mindre tid skal jeg bruge. Det er er rigtig god ide af du sørger for billeder til hjemmesiden. Billederne skal være gode. De skal tiltrække kunder og du skal være kritisk når du tager dem. Sørg for at det vigtigste er i fokus og at perspektivet er rigtigt.(nedefra, lige for eller oppe fra). Hvis du kan, så lav billedet om til en mindre kvalitet. En mobiltelefon tager billeder i flere Megabytes, men hjemmesiden skal kun vise billeder på under 300 KB afhængig af, hvor meget det skal fylde, naturligvis. Du kam bruge programmet Paint eller lignende til at reducere billedets opløsning. Der er også mange online steder du kan gøre det.

 

Du behøver ikke vide noget om hjemmesider, domæner og webhoteller. Jeg hjælper dig med det nødvendige. Jeg synes selv at jeg er god til at forklare ord og begreber vi skal bruge for at tale og skrive sammen og hjemmesiden. Jeg har lavet et billede af en hjemmeside med pile og tekst, som viser hvad de forskellige dele af en hjemmeside  hedder. Uden de nødvendige ord er det jo temmeligt svært at beskrive, hvordan en hjemmeside skal se ud. Så du vil lære de nødvendige ord af mig.

Jeg håber at du er interesseret i at anskaffe en billig hjemmeside og vil læse mere her: http://billig-hjemmeside.nu

Postet af allan-ertman via AdSet.