Billige Fidget Spinners på Nettet

Hvis du har børn, så er det nok ikke gået din næse forbi, at der er noget der hedder en fidget spinner.

Når du søger på Fidget Spinner på Google, da kommer der mange Google annoncer op med tilbud på Fidgets Spinnere, nogle endda meget billige.

Billige Spinners på udenlandske sider

Grunden til at de har meget billige Fidget spinners, er ofte at siden ikke er Dansk, men faktisk er en udenlandsk side. Siderne kan ofte se ud som Danske, da alt tekst er på Dansk, og så har man jo en tendens til at man hurtig laver en bestilling.

Der er dog nogle faldgruber, man skal tage sig i agt for. Du skal derfor tjekke disse ting inden du gennemfører en ordre på en udenlandsk side:

  1. Tjek leveringstiden, nogle gange skal du vente mere end 5-10 dage på din bestilling. Det kan være svært for din datter eller søn, at vente så længe, når alle andre har en Fidget Spinner.
  2. Tjek fragtprisen, nogle gange er den gratis, mens fragten andre gange koster mere end selve produktet.
  3. Tjek hvorfra pakken sendes, bliver den sendt fra et ikke EU land, da kan der hurtig komme told og moms på + et fast ekspeditionsgebyr fra PostNord på 160,-. Så den billige fidget spinner kan hurtig blive en meget dyr spinner.

Udenlandske sites – som kan blive et dyrt bekendtskab –

På disse sites, skal du dobbelttjekke pkt. 1 til 3., hvis du ikke kan se om pakken er fra et ikke EU land, så er vores råd, lad være med at bestille dine Fidget Spinners der:

  • lightinthebox.com
  • rosegal.com

”Hvis du ikke kan se hvorfra pakken bliver sendt, så er vores råd, undlad at bestille dem der!”

Advarsel – En rigtig historie – Bestilling af Fidget Spinner fra udlandet

Her får du et eksempel på en mor, der har bestil en Fidget Spinner fra udlandet, hun fortæller: ” Jeg har for længe siden bestilt en ‘fidget spinner’ – plagen som de fleste skolebørn elsker – faktisk et værktøj til de mere udfordrede/urolige børn. Men den min yngste søn forelskede sig i er en i regnbue farver, metal. Kun 129 kr. Så jeg bestilte den på nettet for 14 dage siden, på en tilsyneladende amerikansk hjemmeside.

Ikke hørt noget – ingen bekræftelse på mail. Så troede ikke den var gået igennem! Så glemt.

I dag modtog jeg så post. Et brev fra PostNord. En importopkrævning på 182 kr. Hvoraf de 22 kr er importmoms og de 160 kr er ekspeditionsgebyr.

Kan så oplyse af fidget spinneren åbenbart kommer fra Malaysia. Der må virkelig sidde nogen derude og klappe i hænderne – totalpris for levering i min postkasse bliver 311 kr for er stykke legetøj produceret i Malaysia, kæmpe avance og sulteløn til de børn der sikkert samler dem – lidt ekstra til staten og mega lang næse til mig – mor!!!!!”

Abonnements fælder, måske?

En anden ting, man skal tage sig i agt for, er billige spinners via abonnementer fra deal sites. Da produkterne nogle gange kan købes billigere her, hvis du er medlem. Et abonnement koster her ofte 89,- kr. pr. måned (minimum). Det kan derfor være fristende at købe et abonnement til dealsitet, for at få hænderne i de bedste deals.

Det skal du være opmærksom på

Man skal dog være opmærksom på, at for at et abonnement kan betale sig, da skal du oftest handle for mindst 400-500 kr. om måneden – på de allerbedste deals.

Faktisk kan man ofte få næsten de samme, eller de samme priser på andre webshops på nettet, hvis bare man bruger lidt ekstra tid på at søge efter dem.

Man glemmer også tit, at man faktisk har tegnet et abonnement, og så kan det endnu hurtigere blive en meget dyrere deal, end hvis man bare havde købt sine Fidget Spinner på en helt almindelig Dansk Fidget Spinner webshop. Man kender det fra fitness abonnementer, mange har i starten af året får købt sig et fitness abonnement, men man får det aldrig brugt, eller i hvert fald ikke ofte nok til at det kan betale sig med et abonnement, kontra at betale når man går ned i fitness centret.Postet by Moeller via AdSet linkbuilding network