Binære optioner vs traditionelle optioner

Traditionelle muligheder er konventionelle optioner handler, der finder sted på markederne optioner og handelsplatforme, som alle går til Chicago Board Options Exchange (CBOE) til afregning. Den almindeligste eksempel på traditionelle muligheder er de almindelige optioner, da dette betragtes som den mest enkle traditionelle mulighed for at handle på CBOE.

Binære optioner er også kendt som fast afkast optioner eller digitale muligheder, og henviser til “alle eller ingen” typer af handler, hvor de erhvervsdrivende kan satse og profit på en ud af to mulige handels- udfald for hver type handel.

Da begge typer af muligheder for handel som finansielle instrumenter, er det muligt, at de erhvervsdrivende, der er nye på markedet, kan forveksle en for den anden. I denne artikel vil vi forsøge at se på binære indstillinger versus traditionelle muligheder med henblik på at korrigere eventuelle misforståelser, der kan opstå, og klart skelne den ene fra den anden, så at erhvervsdrivende støder disse to begreber er ikke forvirret.

Binære Options vs Traditionelle Options: Hvordan skal de ligner hinanden?

Binære optioner og traditionelle muligheder er ens på en række måder. De opererer på princippet om handler, der har en afregningspris (strikekurs) og en etableret udløb tid / dato som er besluttet før angivelsen handel. Alle optioner handler, være det binære eller traditionel skal udløbe på et tidspunkt, hvorefter afregning finder sted.

Et andet område af lighed er i de underliggende aktiver, der kan handles på begge markeder. Ligesom de erhvervsdrivende kan handle binære optioner på aktier, råvarer, aktieindeks og valutaer, kan de traditionelle optioner handlende gør alt for ens. De aktivtyper, der handles på begge optioner markeder er ens.

Binære Options vs Traditionelle Options: Hvordan adskiller de sig fra hinanden?

En af de primære forskelle mellem binære optioner og traditionelle muligheder er i handelen struktur. Binære indstillinger er i sagens natur, struktureret til at være meget enkel og ukompliceret. I binære indstillinger er erhvervsdrivende væddemål på en af ​​to mulige udfald i en handel. Traditionelle muligheder er langt mere kompleks karakter. I traditionelle muligheder, er der flere måder at handel og profiterer fra de markeder, der ikke passer ind i alle eller ingen karakter binære optioner marked. Det er ligegyldigt, hvad handelsmæssige typer anvendes til handler på markedet; binære optioner handler altid en af ​​to udfald som den endelige resultat af handel.

Et andet område, hvor begge typer af muligheder er forskellige i, hvordan de erhvervsdrivende kan vælge at ende handler. Binære optioner er kendt som fast afkast muligheder, fordi alle handler skal komme til udløbet tid / dato, før resultatet er kendt. For de traditionelle muligheder, er det muligt for de erhvervsdrivende at lukke handler inden udløbet.

Hvad med de faglige forpligtelser for erhvervsdrivende ved begge muligheder? Traditionelle muligheder ikke forpligter den erhvervsdrivende til at udøve eller tilbagekøbe mulighed, når handel udløber. Binære optioner handler er forpligtet til at udnytte de muligheder, de handler, når disse muligheder udløber.

Det traditionelle muligheder markedet anvender en særlig pris tilbud, som viser citater på begge sider samt måned for påbegyndelsen af ​​optionen. Den binære optioner markedet har ingen sådanne komplekse pris citat systemer, som de erhvervsdrivende kan benytte markedsprisen for aktiverne til at vurdere resultatet af deres handler.

Visse handels- typer i det traditionelle optioner markedet anvendes eller afdækning af handler på andre markeder. Det er muligt at anvende en overdækket handel typen resultat på det traditionelle marked for at beskytte mod tab på aktivet i det pågældende aktiv traditionelle markedsplads. Binære optioner ikke passer regningen, og kan ikke bruges til sikring.

Det traditionelle muligheder marked er mere risikabel end den binære optioner marked. Der er stive gearing og margin krav, større provisioner til at betale og tab handelsaftaler kan have meget stejle indflydelse på kontoen som handels- positioner er meget større i det traditionelle optioner markedet end i den binære optioner marked. Risikoen i binære optioner er langt mindre; handlende behøver ikke at kæmpe med spørgsmål som gearing, margen eller provisioner. Desuden funktion, der viser udbetalinger for handler før gennemførelse tillader binære optioner handlende til at vurdere den fortjeneste: tabsrisiko af deres handler, før de forpligter midler til det. Dette forøger reduceret risiko karakter af binære optioner marked.

Med denne artikel, håber vi, at den forvirring, der eksisterer i hovederne på de handlende om traditionelle og binære optioner ville have været ryddet op

Binære optioner bonuskoder
Det er en god idé at bruge en bonuskode hvis du skal handle hos en ny mægler, følgende har mæglere har bonuskoder:
BDSwiss bonuskode
Eztrader bonuskode
24Option bonuskode

Postet af binaereoptionerdanmark via adset.org