Tv Borde og Tv Bænke i Høj Kvalitet

Lancering af nye møbelserier i massivt træ fra OBUZI. Skye, BlackSea og Stuka hedder de 3 nye møbelkollektioner i træ. Den danske møbel- og interiørvirksomhed OBUZI har lanceret nye møbelserier i massivt træ og diverse stilarter.
BlackSea, Skye og Stuka stiler mod det rustikke og traditionelle hjem. Der er tale om træmøbler i form af tv borde, sofaborde o.lign til stuen, spisestuen, entréen og soveværelset. BlackSea, Stuka og Skye fremstilles i massivt Akacietræ, Rosentræ og Egetræ; træsorter som tilhører ’’hårdttræ’’ familien.
Mens Skye kollektionen stiler mod det traditionelle hjem, er BlackSea møblerne rustikke og robuste med et karakteristisk OBUZI design. Træmøblerne fra BlackSea vil passe fornemt til en beton og/eller rå væg indretning, og de vil tilføre varme og bevægelse i rummet. Skye fremstilles i en unik og afbleget rosentræs finish, som hælder til det hyggelige og feminine hjem.
Stuka møbler anbefales til dig som stiler mod det minimalistiske retro design. Det er en feminin møbelserie i et design ud over det sædvanlige. Kombiner et Stuka tv bord med et andet møbel fra samme serie og skab et flot helhedsudtryk i hjemmet.
Boligindretning særdeles vigtigt, når man skal beskrive stemningen i et rum. Som centrum i de danske stuer kan eksempelvis tv borde nævnes, hvorfor et flot design tv bord vil være uundværligt for langt de flestes vedkommende.
Flotte tv borde og tv bænke i massivt træ
At fylde hjemmet og boligindretningen med en masse af ligegyldigt interiør bør ikke være et kriterium.
Går man med et ønske om at anskaffe sig et tv bord i høj kvalitet, bør man huske at der findes mange forskellige træsorter i forskellig kvalitet og finish. Et af de danske interiør virksomheder som designer og fremstiller flotte kvalitets tv borde i massivt træ er OBUZI. Virksomheden er kendt for at kreere flotte og unikke Tv Borde og Tv Bænke i massive træsorter med en kombination af jern og træ så som Eg, Mango, Akacie og Rosentræ, hvilket resulterer i en nutidig og moderne stil.
OBUZI tv bænke og tv borde forhandles blandt andet gennem Indie Living. Her er der et stort udvalg af tv møbler, hvor man udover forskellige træsorter kan vælge flere forskellige størrelser.
En af de bedst sælgende tv borde fra OBUZI er Heavia og HayFay Tv Bænke. De Flotte Tv Bænke fremstilles i flot og massivt rosentræ, mangotræ, akacietræ og egetræ som passer ind til langt de fleste indretningsstile, og er derudover praktiske møbler med opbevarings plads og et design dér vil noget!
Heavia tv borde er langtidsholdbare og er kvalitetsmøbler som kræver lidt eller ingen behandling.
OBUZI blev lanceret i år 2014
Venligst besøg virksomheden på adresse: Ejby Industrivej 26, 2600 , Glostrup, denmark for at se møblerne.
For yderligere spørgsmål og / eller info, ring til 42727019 eller skriv til info@obuzi.dk

Postet af Dijana via AdSet.