Book en billig skiferie til Zillertal online

Zillertal er anerkendt som et af de smukkeste og største skiområder i hele Østrig.
Zillertal består af hele 625 kilometer pister og for at være præcis består Zillertal af flere kendte skidestinationer såsom Fügen, Aschau, Stumm, Zell am Ziller, Mayrhofen, Kaltenbach, Wald/Königsleiten, Ramsau/Hippach og Gerlos.
I øjeblikket har Zillertal liftforbindelse til de to nabobyer Königsleiten og Gerlos, hvilket ikke har gjort området mindre eftertragtet, tværtimod.
Skal du derimod til en af de andre nærliggende skidestinationer kræver det at du tager en skibus, hvilket ikke er ønskescenariet, men som endvidere sagtens kan lade sig gøre, da skibusserne kører regelmæssigt.

Zillertal er bredt kendt som et skiområde som appellerer kraftigt til børnefamilier. Dette skyldes at området huser flere kompetente skiskoler som man trygt kan sende sine børn i, men også fordi at Zillertal har flere områder som er decideret konstrueret til børn.
På skiområdet har Zillertal således flere muligheder som kan give dine børn en rigtig god skioplevelse, men Zillertal tilbyder i øvrigt også en række andre aktiviteter til børnene, og som ikke decideret har noget med ski at gøre.
Zillertal råder blandt andet over et observatorium som børnene kan komme ind og se og lære om. Dette giver børnene mulighed for at få en oplevelse ud over skioplevelsen som de får.
Derudover har Zillertal også en guldmine der er tilegnet børn, og som de kan få en oplevelse ved at se.
Værd at nævne er også Zillertals skøjtebane som man kan gøre brug af, både som barn og som voksen og som jævnligt er brugt, grundet dens popularitet.

Verdensklasse freestyle snowparker 

Har man børn som er gamle nok til at bevæge sig ud og udforske terrænet selv, huser Zillertal hele fire freestyle snowparker. Disse er vældigt populære hos de unge turistgruppe, hvor mange af dem prøver kræfter med freestyle park, men hvor en stor del også kan få tiden til at gå med at se på de mere erfarne freestylere.
En af disse fire freestyle snowparker har tilnavnet Penken-Park og er som regel langt fremme hvad angår bedømmelser af Europas bedste freestyle snowparker. Sædvagentligvis ligger Penken-Park i top 10, hvilket i sig selv er en flot bedrift og som også er med til at forklare dens store popularitet.

Stemningen omkring freestyle snowparkerne forbedres også markant, da de mange unge mennesker får skabt en stemning omkring parkerne. Som førnævnt får mange skiløbere tiden til at gå ved blot at overvære de andres færdigheder og tricks.

Afterskiing i Zillertal 

Er man på jagt efter gode afterskiing oplevelser, er Zell am Ziller lige noget for dig.
Her er et væld af restauranter og barer som alle ligger side om side i byen. Her er således endeløse muligheder for at nyde tilværelsen og få en legendarisk after ski oplevelse.
Det eneste du behøver er blot at stige ud af liften og så kan du ikke undgå at blive mødt af gader med barer og restauranter.
Specielt baren Café Reiter må du endelig ikke gå glip af hvis du er en passioneret after ski tilhænger.
Café Reiter er nemlig en velkendt og anerkendt bar som har vundet flere priser som Østrigs bedste after ski-bar. Her kan du være sikker på at få en fantastisk aften, hvis du er til den slags.
Stemningen er vild og humøret er højt. Her er garanti for at en masse alkohol ryger underbords og at stemningen altid er høj.

Bestil din ferie online med det samme – Billigt 

Skal du til at bestille skiferie til Zillertal – kan du bestille din billet online med det samme.
Zillertal ligger 65 kilometer fra lufthavnen i Innsbruck og 185 kilometer fra lufthavnen i München, hvilket betyder at du ikke kan flyve til den nærmeste lufthavn direkte fra Kastrup.
I ferieperioderne er det dog muligt at få direkte fly fra Kastrup til München, hvorfra man efterfølgende kan leje en bil og køre til Zillertal.
Alternativt skal man kører hele vejen hjemmefra i egen bil og blot bestille overnatning i Zillertal. På den måde har du selv en større rolle at spille i forhold til din egen ferie. Så kan du således også udforske området på egen hånd hvis du er interesseret i dette. Du skal derimod være klar på at køreturen er lang og at føreren af bilen ikke vil få tilstrækkeligt hvile. Dette kan naturligvis sætte sit præg på resten af ferien.

Du kan dog også benytte dig af den hyppigste bookingmulighed, hvilket er at booke transport og overnatning i én samlet pakke. Her vil du blive en del af et samlet hold som alle tager afsted i samme bus.
På den måde kan du hvile dig hele den lange vej i bussen, dog kan turen godt være meget lang. Både på grund af at busser ikke kan køre lige så hurtigt, men også med hensyn til hvis folk skal sættes af på forskellige destinationer.

Postet af jjdenmark via AdSet.