Boxer TV er langt foran de andre tv-udbydere – men er det nok?

Boxer TV mener selv de er langt foran, når det gælder om forbrugerne skal have mulighed for frit valg af kanaler.

Boxer TV tilbyder nemlig i dag mulighed for frit at vælge dine tv-kanaler, men der er dog to kanaler som ikke kan vælges. For Boxer levere i dag så frit valg som det overhovedet er muligt i dag.

” Hos boxer har vi to afgørende produkter, som giver frit valg, og hvor vi er langt foran end alle andre. Boxer giver mulighed med to produkter ikke at pådutte tv-kanaler, man ikke ønsker. Det er korrekt at der stadig er et par tv-kanaler tilbage, der ikke ønsker at sælge deres kanaler som a la carte, men hos boxer kan vi ikke gøre mere for det fire valg, end det vi har gjort de seneste år,” siger informationschef Kaj Høivang fra Boxer TV.

Netop dette er problemet, og her går forbrugerrådet Tænk forrest i retten om det fire valg. For så godt som Boxer TV har gjort det, jo bedre kan det ikke gøres lige nu, og dette er et problem mener Tænk. Det samme mener 3 ud af 4 danskere.

For politikerne har længe lover at gøre noget ved netop dette, for alt for mange danskere betaler for kanaler de slet ikke ser. I dag er det sådan at danskerne betaler for kanaler der er i deres tv-pakker, men hvor langt de fleste vælger tv-pakkerne ud fra få kanaler, de så bruger. Politikkerne har givet tv-udbyderne tid til at finde frem til løsningerne selv, men nu er det ved at være nok menter Tænk.

For du har nemlig kun to muligheder lige nu. Enten så har du slet ingen tv-kanaler og vælger at streame de kanaler og serier du gerne vil se, så godt som muligt.

Den anden mulighed du har som forbruger for at finde den billigste tv-pakke på din adresse er på tvpriser.dk. På TVpriser.dk kan du nemlig finde den billigste TV pakke, og den bedste løsning med de kanaler du ønsker at se.

Postet af franke via AdSet.