Bredbånd – Sådan finder du det der passer

Er du også i tvivl om hvad for en bredbåndspakke du skal købe? Så læs med her, og find ud af hvad du skal være opmærksom på.

Det er let hurtigt at blive forvirret i bredbånds junglen. For hvad er det lige jeg har behov for, og hvor hurtigt bredbånd skal jeg bruge?  Det væsentlige spørgsmål er; hvad laver jeg på nettet?

Bor du alene og kun bruger én computer ad gangen, og ikke laver mere end at surfe på nettet, læse aviser og sende mails, ja så kan du gå efter de langsommere hastigheder. Det kunne derfor være passende med en forbindelse på cirka 10 til 15 Mbit. Til gengæld hvis du har to computere hvor i begge gerne vil kunne streame og se TV fra samtidigt vil en 20 Mbit. Forbindelse være optimal. Du behøver altså ikke ekstremt høje forbindelser.

Selvom i også er to i lejligheden men begge ikke er på nettet samtidigt, vil en forbindelse på 15 Mbit. Også sagtens kunne klare det.

En rigtig god tommelfingerregel er at du altid bør tælle hvor mage computere der rent faktisk er på nettet samtidigt, og hvor mange du streamer og ser TV fra. Derefter bør du ligge 2 til 4 Mbit til for hver enhed, så som iPad, spartphone osv., der også logger sig på internettet.

Når du har fundet ud af hvor mange computere og enheder der på nettet i samme omgang, er det en god ide at tillægge en lille smugle. Det er nemlig en god ide altid at have lidt ekstra hastighed at kunne tage af. Det behøver ikke at være meget, men det er en fordel.

På InternetTjek.dk kan du nemt og enkelt finde de billigste og de bedste hastigheder til dit eller din families behov. Du indtaster hurtigt og enkelt blot hvor du bor og hvor hurtigt bredbånd du ønsker. Derefter vil søgemaskinen finde de bedste og billigste løsninger til dig eller din familie.

Postet af franke via AdSet.