CiPe:Care – dit autoværksted i Odense

Trænger din bil til service eller har uheldet været ude og er din bil blevet beskadiget? Der kan være en lang række forskellige årsager til at din bil skal på værksted og det kan som bilejer være svært at gennemskue lige præcis, hvad der er i vejen med dit kørekort og desuden hvor meget det burde koste at få skaden fikset. Dette betyder desværre at autobranchen har et noget plettet ryg, da mange har dårlige erfaringer med værksteder der tager ekstra for unødvendige reparationer og udnytter kundernes uvidenhed. Dette vil vi hos CiPe:Care gøre op med! Vi er trætte af historier om kunder, der er blevet snydt eller har haft dårlige oplevelser!

Hos CiPe:Care har vi arbejdet med biler i mange år og vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Det, der motiverer os er muligheden for at blive endnu dygtigere til vores fag og møde kunder, der har været glade for vores services. Vi ligger et stort stykke arbejde i at rådgive vores kunder, ikke  bare i forhold til den skade de er kommet ind med, men også i forhold til hvordan de bedst tager sig af sit køretøj for fremtiden.

Vi udfører alt inden for autoservice – findes der en opgave, der skal løses imellem nummerpladerne, så har vi løsningen. Vi arbejder for kontinuerligt at uddanne os og holde os opdaterede i forholdt il hvad der rør sig på markedet og sørger altid for at have det nyeste udstyr til rådighed.
Vi er specialiserede inden for franske bil mærker og har altid et bredt udvalg af reservedele til biler af mærkerne Citroën, Renault og Peugeot hjemme – vi ved lige præcis hvordan vi bedst får din franske bil til at køre som den skal og vi kan gennem dybdegående kendskab rådgive dig som få andre i branchen.

Hos CiPe:Care ved vi at der er mange autoværksteder i Odense, derfor vil vi gerne gøre lidt ekstra for vores loyale kunder, derfor har vi oprettet et loyalitets program for dig, der gerne vil  nyde godt af ekstra god service, når din bil er på værksted. Som CiPe:Care VIP medlem vil du opnå en række fordele, herunder gratis opfyldning af sprinklervæske, gratis udskiftning af pærer, gratis kontrol og justering af dæktryk og gratis udskiftning af viskerblade – Det er gratis at blive medlem, du besøger blot vores hjemmeside og skriver dig op for medlemskab, nemmere bliver det ikke at nyde godt af de mange fordele!

Trænger din bil til service, så kom forbi et af vores fire værksteder – vi har lokaler i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup. Du er også meget velkommen til at ringe ind i forvejen og høre hvad dine muligheder er hos os, så giver vi dig et godt råd og vores bud på hvordan vi bedst får gjort din vogn køreklar.

Postet af cipecare via AdSet.