Cool & Green – Lokal restaurant på Østerbro

Skal du finde en restaurant på Østerbro, hvor du også kan sidde i hyggelige omgivelser, så er Restaurant Cool & Green et godt valg. På restauranten på Østerbro får du en unik atmosfære, hvor du sidder i lyse og smukke rammer samt lyse lokale og hyggelige kroge man kan sidde i.

Cool & Green serverer god lækker mad og vin for sine gæster, som du blandt andet kan nyde ude foran restauranten, hvis vejret er til det. Er du ikke til at sidde ude foran og spise, er du også mere end velkommen til at sidde inde i restauranten og spise din mad der.

Leder du derimod efter selskabslokaler på Østerbro, kan restaurant Cool & Green også være til hjælp. På restaurant Cool & Green kan du holde din næste store fest eller forsamling, hvor I kan sidde i det tilhørende selskabslokale og nyde hinandens selskab i fred og ro, og stadig få samme servering som resten af restaurantens kunder.

Er du ikke sikker på om Cool & Green er stedet for din næste fest eller forsamling, kan du komme forbi og få en uforpligtende rundvisning, så du kan se omgivelserne og dermed lettere beslutte dig for om det er her din fest skal foregå.