Cykelhegn er effektive til afspærring

Cykelhegn har mange forskellige navne, såsom publikumshegn og selvfølgelig cykelhegn. Dette afhænger af hvad man skal bruge hegnet til, da hvis man bruger det til koncerter, så kaldes det publikumshegn, da man afspærrer et område for publikum. Bruges disse hegn derimod til cykelløb kaldes de for cykelhegn, da de afspærrer rytterne på vejen med publikum på fortovet. Cykelhegn er effektive til afspærring da man giver en sikkerhed for publikum til de forskellige arrangementer. Derudover er cykelhegn nemt at opstille og fjerne igen, da de ikke vejer særlig meget, og samtidig ikke fylder særlig meget. Det er vigtigt for arrangører af forskellige events at have styr på sikkerheden, da der ellers kan ske ulykker. Dette vil arrangører af de forskellige events gerne undgå, derfor er det vigtig at bruge cykelhegn til at adskille for eksempel publikum fra cykelrytterne til et cykelløb.

 

Hvorfor er cykelhegn effektiv til afspærring

Cykelhegn er effektiv til afspærring da de ikke vejer særlig meget og de er hurtige at sætte op. Disse cykelhegn fås i mange forskellige størrelser, alt afhængig af hvad man skal bruge det til. Her er der både tale om forskellige længder og forskellige højder. Derfor er det vigtig som arrangør, at undersøge hvor højt et hegn de vil have til deres arrangement. Længden på et cykelhegn er ikke det vigtigste, da man altid kan købe flere hegn, så det passer i længden. Derudover kan cykelhegn tilpasses ens ønsker, om de skal bruges til cykelløb på asfalt eller om de skal opsættes på græs, det er ligegyldigt. Cykelhegn er effektive til afspærring da der ikke skal bruges lang tid på at sætte hegnet op, og det går også hurtigt med at afmonterer det igen.

 

Hvor stor er sikkerheden ved cykelhegn?

Cykelhegn er lavet af solid materiale og det går ikke sådan lige i stykker. Cykelhegnet bliver opsat til cykelløb hvor det afskiller publikum fra rytterne, hvilket giver en god sikkerhed for arrangørerne af cykelløbet og rytterne skal ikke tænke for meget over publikum. Dette er en vigtig kombination for rytterne, da det tit ses på større cykelløb hvor det ikke altid er muligt, at opsætte cykelhegn på hele ruten, at publikum kommer for tæt på rytterne. Dette har resulteret i mange ulykker, hvilket ikke er godt for rytterne, men heller ikke for arrangørerne. Cykelhegn er effektive som afspærring især ved målstregen og andre steder hvor der er snævert. Cykelhegn ses ofte på toppen af et bjerg, hvor rytterne skal have fri adgang uden publikum kommer for tæt på rytterne. De ses dog oftest ved målstregen, hvor rytterne tit kommer med meget høj fart, og det er her styrt kan være farlige for rytterne. Vælter en rytter med så høj fart som der er i en spurt, kan det have fatale konsekvenser for rytteren, da de ikke er beskyttet særlig meget med det tøj de har på. De typiske skader der ses ved cykelryttere er et brækket kraveben.

Til koncerter bliver cykelhegn oftest brugt oppe foran scenen, så arrangørerne kan adskille scenen fra publikum. Dette sker til stort set alle koncerter, hvilket giver kunstneren på scenen og vagterne en nemmere opgave. Vagterne står som regel foran scenen, og med det opsatte cykelhegn kan de stå i fred foran scenen og holde styr på publikum.
Den type hegn kaldes også for mobilhegn – læs mere om dem her

 

Hvor kan cykelhegn købes? 

Cykelhegn er meget anvendt i dag, ikke bare i Danmark, men i hele verdenen og der findes mange steder hvor det er muligt at købe disse hegn. Dog er der nogle ting der skal undersøges af arrangøren inden man køber et cykelhegn. Som tidligere skrevet findes cykelhegn i forskellige størrelser, og det er her vigtigt at man som arrangør finder ud af hvor meget cykelhegn der skal bruges. Der findes alt fra 240 cm i bredden x 100 cm i højden til 260 cm i længden x 120 cm i højden, derudover findes der også mål ind imellem disse. Det er vigtigt, at finde ud af om man som arrangør vil have 100 cm i højden eller 120 cm i højden, da der er stor forskel på 20 cm. Når man har fundet målene på sine cykelhegn, er der også forskellige prisklasser. Her er det en god ide at ringe og snakke med virksomheden, som sikkert vil lave en god pris hvis man som arrangør skal bruge meget cykelhegn. Det sidste man skal tænke over, er hvordan man får leveret cykelhegnet. Kan man selv hente det, er det bedst at virksomheden transporterer det for en, og hvem skal sætte det op.

 

Det er vigtigt at have sikkerheden i orden til sit arrangement, og derfor er det en god ide at bruge cykelhegn. Cykelhegn er effektiv til afspærring, da det er let at sætte op, hver fag vejer ikke meget, og det er let at afmonterer igen. Sikkerheden for rytterne eller artisten til en koncert bliver forhøjet, og det sikrer at alle kommer hele hjem.

Postet af jjdenmark via AdSet.