Dansk-Antik.Dk – Brugte møbler, firmaet holder kun åbent en gang om måneden!

Dansk-Antik.dk tilbyder nu et stort udvalg af brugte møbler til alle deres kunder i år.

 

Danmark (9. januar 2018) – Dansk-Antik.dk er en af ​​de bedste møbelbutikker i Danmark. Deres store udvalg af møbler og småting lokker kunder fra hele verden der ud, specielt de kunder som har interesse for antik, retro og design møbler. Butikken arrangerer loppemarkeder, hvor kunderne kan få mulighed for at sælge deres effekter ganske gratis.

 

Butikken har også en unik livsstilssamling af brugte retro møbler. Kunderne har altid været tilfredse med virksomhedens produkter og udvalg. Butikken holder åbent hus en gang om måneden, hvor der bliver afholdt et kæmpe arrangement, hvor kunderne har mulighed at tjekke deres unikke livsstilsmarked ud og se på retro møbler. Begivenhederne har haft en stor succes hos folk, og det har gjort at der kommer flere og flere til deres arrangementer.

Deres udvalg er stort og imødekommer bestemt de mennesker som kommer. Der kommer derfor lige så mange privat kunder som eksport kunder. Deres marked på 4000-kvadratmeter gør dem til et af de største loppemarkeder i Danmark. Takket være den fantastiske samling af effekter på deres marked, vil du altid opleve at der er noget for en hver smag.

 

Deres kollektion har både retro- og livsstilsmøbler, hvilket gør dem til en af ​​de bedste aktører inden for møbler i Danmark. Deres udvalg giver masser af muligheder for at sammenligne forskellige møbler. Folk finder det lettere at sammenligne priserne og endda kontrollere de forskellige stilarter af møbler, alt findes under et og samme tag. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at de fleste synes deres loppemarked, er et af de bedste i Danmark.

 

De er i gang med at udvide deres sortiment, således at det bliver muligt at købe møbler online uden bekymringer. Dette bliver gjort på deres hjemmeside. Deres unikke og sikre transaktionssystem kombineret med gratis leveringsmuligheder vil gøre dem til et af de mest efterspurgte online-møbelhandelswebsteder på internettet.

Loppemarked i lange baner

Det er ikke blot en genbrugsbutik med porcelæn og møbler.

Indehaverne håber på at det skaber noget socialt og bliver et nyt samlingssted for byen, hvor folk har lyst til at drikke en kop kaffe og gå på jagt i det enorme udvalg, når der en gang om måneden bliver afholdt antik og livsstilsmarked, hvor der altid er gratis adgang.

800 kvadratmeter at boltre sig på i store, lyse og venlige lokaler. Du behøver ikke engang at tænke på hvordan vejret er til at tage på loppemarked.

 

Om Dansk Antik:

Dansk-Antik.dk er et af Danmarks største møbelvirksomheder. Deres enorme samling af møbler er fantastisk og giver kunderne masser af muligheder at vælge imellem. Deres moderne retro møbler og samlinger, giver folk mulighed for at finde noget, uanset smag. Deres loppemarkeder afholdes en weekend om måneden og tiltrækker mange potentielle møbelkøbere i Danmark.

For mere information, besøg venligst https://dansk-antik.dk/

Mediekontakt:

Dansk Antik

Adresse: Ægholmvej 1-3, 4534 Hørve

E-mail: Kontakt@dansk-antik.dkPostet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network