De 3 bedste gratis spil på nettet. Bubble, BTD5 og Gold Miner

De 3 bedste gratis spil paa nettet Bubble BTD5 og Gold Miner

Du har sikkert siddet til undervisningen i gymnasiet og tænkt “hold da op hvor er det kedeligt, jeg ville ønske jeg lige kendte et fedt spil”. Så det vil jeg hjælpe dig med. I denne artikel skal vi finde de 3 fedeste gratis spil på internettet, som du kan spille næste gang du har oldtidskunstskab eller et andet kedeligt fag. Bubble Struggle, BTD5 og Gold miner.

Bubble Struggle 2

Nok en af de spil jeg har spillet allermest i mine folkeskole tid. Et sjovt spil, som du kan spille med dine venner uden problemer. Hvem er bedst? Bliv irriteret på hinanden når den ene dør, det er en stor del af spillet. Men det er lidt sjovt, og et oplagt spil, at spille med din flamme, da man bliver nødt til at sidde tæt. Bubble Struggle har reddet mig mange gange i kedelige timer, og derfor også grunden til at det tager første pladsen på denne liste. Det tager lidt tid at lære, men med lidt naturlig talent for computer spil, bør det hurtigt komme til dig. Du kan finde spillet meget nemt, blot ved at søge efter det på google. Typisk vil gratisspil.dk dukke op med det samme.

BTD5

BTD5 er nok det bedste Tower Defense spil du kan finde gratis på internettet. Det er så gennemført og helt igennem et fantastisk spil, med en masse time bag. Der findes en version af BTD5, som hedder BTD5 Deluxe Version. Det er en version som koster penge. Den findes både til Steam og på Appstore og Google Play naturligvis. Det kan dårligt betale sig at investere i den, for den mængde af opdateringer til spillet, er minimal. Der er f.eks. kun kommet 2 nye tårne, hvilket gør det irriterende kedeligt, at tænke over man har betalt penge for spillet. På trods af det, så er der et hav af gode hjemmesider, hvor det er muligt at spille BTD5. Du kommer nok til at skulle finde dig i en del reklamer, men sådan er det – og det hjælper til, at du kan spille BTD5 helt gratis.

Gold Miner

Sidst men ikke mindst har vi gold miner. Det vil nok mere blive betegnet som et strategi spil. Det er egentlig et meget sjovt spil, men så meget tid igen har jeg ikke brugt på det. Jeg ved at Gold Miner bliver spillet flittigt, af måske det lidt ældre publikum. Derfor har jeg valgt at sætte den på plads nummer 3. Min mor spillede det meget engang, og det var egentlig hende, som anbefalede mig at sætte Gold Miner på denne liste. Det er også et spil, du kan finde overalt på internettet med en enkel Google søgning.

Det var alt for de 3 bedste internet spil. Jeg håber du kan bruge listen til noget. God fornøjelse

Skrevet af Bertram Johansen

Postet af magnussampson via AdSet.