De gode billige mobilabonnementer

Der er i dag stor konkurrence indenfor mobilabonnementer, og det kan ses på priserne hos mobilselskaberne i Danmark. Men det er jo en god ting for alle os forbrugere af mobiltelefoner og smartphones. Hvis vi skal fremhæve et af de mobilselskaber i Danmark hvor du næsten altid kan finde superbillige priser er hos OK mobil taletid, hvor der nærmest altid tilbydes priser omkring 100 kr. ommåneden for et taletidsabonnement. Som tingene er lige nu, så kører OK mobil med oprettelse på 1 kr. og ingen binding på deres mobil abonnementer. Det er jo slet ikke s skidt i et land hvor vi i forvejen bliver rippet godt og grundigt af skattefar.

Men der er endnu flere selskaber som du altid kan finde meget billige priser på taletid hos. En anden udbyder af taletid er CBB mobil taletid. Her har de også rigt skarpe priser på mobil taletid, og kører altid med nye opdaterede abonnementer hver måned. Hos CBB mobil har de heller ikke binding på deres mobile taletid, men oprettesen er for tiden på 49 kr. CBB mobil har desuden masser af mobiltelefoner og smartphones at byde på, hvilket OK mobil ikke har.Men har du en bil, og gerne vil købe billig benzin, så kan du drage fordel ved at have dit mobilabonnement hos OK mobil, for du kan nemlig spare penge på benzin når du tanker hos OK benzin, og få endnu flere fordele ved dit OK mobil abonnement. Se det er jo slet ikke så skidt endda.

Skal bu bruge mobilt bredbånd i Danmark, så gives der også pænt gas med at skrue priserne ned af på den front. Mobilselskaberne er nemlig også i stor konkurrence på dette område. Dog er der også mange mobilabonnementer der har gode priser på pakker med både taletid og data forbrug pr. måned. Men klik på nogle af de links vi har i denne artikel og kig dig omkring for de gode tilbud.