Del din hobby med familien – lystfiskeri

Sådan jeg fik min familie lokket med ud og fiske – og vi fik en ferieoplevelse ud over det sædvanelige
Jeg har i gennem mange år været bidt af en gal fisker. Jeg har fisket siden jeg var dreng med min gamle far og jeg har mange gode minder fra vores fisketure. Min far havde en fiskebåd og vi var altid ude på den sammen, båden er dog i dag solgt og min far er for gammel til at tage med på fisketur. Jeg har i mellemtiden selv fået en dejlig familie – en sød kone og to børn, en lille dreng og en lille pige. Min søn er 10år gammel og min datter er 7år. Jeg har dyrket lystfiskeri i al den tid jeg har kendt min kone og hun har været med mig ude på båden nogle gange imens vi stadigt havde den, dog har min familie ikke været en del af min hobby igennem de sidste år imens børnene har været små og ikke har haft den store glæde af at komme med ud.

Dog fik min kone her for et par måneder den lyse ide at familien i år skulle tage på fisketur sammen. Hun var ved at blive træt af at høre mig snakke dag ud og dag ind omkring fiskeri og den glæde det gav mig – hun ville gerne være en del af det og jeg ville også elske at dele min passion med min familie og i bedste fald give mine børn nogle af de gode minder jeg selv har haft med min far.

Sommerferie med lystfiskning
Samtidigt med at min kone kom med det lyse forslag så stod vi også og skulle til at bestille sommerferie. Vi ville gerne ud og opleve lidt, men samtidigt ville vi ikke rejse for langt både på grund af økonomi, men også fordi vi gerne vil have at vores børn får oplevet nogle af alle de lækre ting der er at opleve i Danmark, da vi begge mener at det er meget typisk at børn vokser op uden overhovedet at vide hvad der sker i de andre dele af sit eget land, men er meget berejste der ud over.
Så kom min kammerat med det lyse forslag: Vi kunne tage på camping ferie ved en fiskesø! Han havde selv besøgt Uge Lystfiskeri og Camping, og været enormt glad for oplevelsen. Jeg fremlage ideen for min kone, som straks vetoede projektet – hun forestillede sig strakt det mest skrabede camping arrangement, og det er hun bestemt ikke til. Dog fandt hun hurtigt ud af at man også kan booke hytter eller værelser og så begyndte det jo lige pludseligt at ligne noget!

Vi bookede en hytte til familien og var så heldige at løbe ind i nogle af de danske sommerdage hvor solen bager og der ikke er en sky på himmelen. Hele familien var ude og fiske og ungerne synes det var så sjovt og ikke mindst spændende. Det var fantastisk at opleve deres interesse i at lære, som klart blev skærpet af at være ude i naturen og stå med det hele i hænderne, lige pludseligt synes de at det var enormt sjovt at stå med deres far og kigge ud på søen og sludre som små børn gør det. Om aftenen sad vi udenfor og grillede de fisk vi havde fanget og min søn og jeg var endda ude og natfiske en af aftenerne, hvilket klart var en af turens største oplevelser. Der var desuden en lækker badesø, som min kone og datter fik brugt flittigt, når de lige skulle have en lille pause fra fiskeriet. Vi havde virkeligt en skøn ferie og mine børn snakker stadigt om de forskellige fisk de fangede og der er flere gange blevet spurgt hvornår de må komme med mig ud og fange fisk til middags bordet derhjemme – del dine interesser med familien, det kan du kun få glæde af!

Postet af Line via AdSet.