Den bedste rengøring Århus – Læs mere om os

Rengøring Århus og omegn

Andersen & Ørum Service rengøring blev etableret i 2008 af Adele, og med en medarbejder servicepersonale, vi startede vores første kontrakt for rengøring.
I disse år har vi oparbejdet en betydelig og værdifuld kompetence.

I løbet af 2013 og 2014 har vi udvidet vores firma med 7 ansatte, der har givet os et bedre økonomisk standpunkt og øget erhvervs styrke.  Vi er nu udstyret til at udføre alle typer af opgaver, vi er nødt til at få. Virksomheden har nu en lige 41 medarbejdere og det faglige niveau af erhvervslivet er meget høj.
Vi serverer alt fra små til store kunder. Vores organisation beskæftiger sig med de største missioner med meget store og krævende områder.
Gazelle-virksomhed 2 år i træk

Ledelsens værdifulde slutprodukt

En virksomhed, der tager jobbet alvorligt, og roser sig af at udføre enhver mission på en professionel måde.

Andersen & Ørum Service rengøring som vandt Gazelle kåringen i 2016 efter at være blevet en af Norges fremragende virksomhed vækstvirksomheder. Gazelle-2017. Dette er vi meget stolte af at have fået til, og rejsen slutter ikke her. Med non-slip ambitioner, sætter vi hvert år-høje mål for interne og eksterne arbejdstagere i virksomheden. som har sikret virksomheden et godt omdømme og tilfredse kunder. Vores vision er at give vores kunder og medarbejdere en bedre fremtid ved at skabe trivsel og miljø for vores miljø.

Bevis for kreditvurdering i Andersen & Ørum Service rengøring

Vi er også stolte af at have fået tildelt en af de højeste satser for kredit score i Danske bank. (se billede). Danske bank understreger virksomhedens solvens, og beregner graden af risiko i form af at give kredit. De har også kontrollere sandsynligheden for kunde frafald og fortjeneste stigning/fald i erhvervslivet. Klik på linket nedenfor, så du kan se en oversigt over risiko klasserne Danske bank scoring model opererer med i en sådan indstilling. Kreditværdighed tabel – > næsthøjeste score – >

Flytning vask i Århus og omegn.

4 gode grunde til at bruge Andersen & Ørum Service rengøring

1.Vi er tilgængelige for dig alle hverdage. I det usandsynlige tilfælde af en travl tidsplan, kan vi flytte vask i weekenden også. Tal med os, finder vi en mindelig løsning, der virker for dig
2. Vi bortskaffer vores eget udstyr og rengøringsprodukter til hver enkelt mission
3. Vi er miljøvenlige, licenserede og fuldt forsikrede
4. Vi er konkurrencedygtige på at levere gode tilbud til overkommelige priser

Flytteproces

Flytning er et stort job. Faktisk, sådan et stort stykke arbejde, at alle er enige om, at flytning er en af de mest stressende og udmattende livserfaringer man kan have. For at få tingene sorteret i rækkefølge, ændring af adresse, tidsplan transport og flytning tjenester er blot nogle af de ting.
Hvis du er etableret i familielivet, så skal hele husstanden undergå ændringer. Skift af skole, børnehave og muligvis en karriere tilpasning, og når alt skal gøres på samme tid kan flytte situationen oplevede meget ladning. På toppen af alt, hvad du har brug for at sikre, at hjemmet eller arbejdspladsen, du nu forlader, er ryddelig og renset for at få dit depositum afgivet eller for at sikre, at dit hus kan sælge, så din udsigt er klar til at flytte ind.

Gøre flytningen lettere, med vores hjælp. Vi tilbyder bevægelige rengøring til private og forretningsfolk i hele Århus. Vi har udarbejdet en Easy-checkliste for, hvad denne tjeneste indebærer, klik her:
checkliste.
Flytning vask – Andersen & Ørum Service rengøring

Ovenfor har vi nævnt alle de ulemper, der kommer med det at flytte.
Nu vil vi liste ting, du kan nyde. Du bør nu starte med en ren skifer og ønsker at komme hjem til et støvfrit og nyt rent hjem.
Du starter for langsomt, men sikkert at placere inventar i dit sind og placere dem i tanke værelser på den nye placering. At tage afsked med naboer, velkendt og din tidligere opholdssted er både trist, men også en glædelig begivenhed. For at gøre hele flytteprocessen lettere, kan du forlade den afsluttende fase i det bevægelige projekt til os i Andersen & Ørum Service rengøring.
Vi kan både vaske ud af dit tidligere hjem, og ud af dit nye hjem. Andersen & Ørum Service rengøring tilbyder alle vores kunder professionel rengøring.
Vores rengøringspersonale har alt at gøre for at tilfredsstille enhver forventning. Vores tjenester er baseret på tre værdier; Ærlighed, professionalisme og høj kvalitet. Vores dygtige servicepersonale er forsikret, har told lønninger og følger et strengt træningsprogram. Sådan har Andersen & Ørum Service rengøring, så længe det har været omkring levede op til de krav, vi sætter.
Pris:

Efter vi er kommet i dialog med dig, vil du få en kontaktperson til at overholde hele processen. Deres kontaktperson kan komme på inspektion for at kontrollere området og beliggenhed, for at fastsætte en pris.

Virksomheds oplysninger:
Andersen & Ørum Service
Torstilgårdsvej 22, 1. th.Tilst, Århus8381
TLF: 50 54 71 27
Website: http://www.rengoeringårhus.dk
CVR-nr: 20376570Postet by freja321 via AdSet linkbuilding network