Den originale kraftige lommelygte fra militar

Så er lommelygten endelig testet færdig, og klar til at gå på markedet. Militar.nu har gennem det sidste lange stykke tid testet mange forskellige lommelygter for at finde frem til den der matcher vores krav. Derfor lancheres den originale Owlbite lygte nu hos os.

Denne lygte kan holde til rigtig mange forskellige ting. Vi har testet den på følgende måder.

  1. Vi har testet den hvor man har haft den i et akvarier for at teste om lommelygten var vandtæt. Her bestod lygten da den lyste klart under hele testen, samt der ikke kommer vand ind. Det skal dog siges at lygten ikke er en undervandlygte.
  2. Vi har smidt lygten i kogende vand for at se om den kan holde til høje temperatuer. Vandet havde en temperatur på c. 94 grader da vi smed lygten i, og den lyste klart igennem mens den lå i vandet.
  3. Vi har kørt den over med en bil for at se om den kan holde til et stort tryk, og her bestod lygten også. Dog mente vi ikke denne var helt retvisende da det et bildæk kan give sig når man køre hen over noget.
  4. Derfor testede vi lygten ved at smide en 4 kg sten ned på den fra ca. 1,7 meters højde. Dette medføre at stenen opnår en hastighed på næsten 110 km/t da den rammer lygten. Dette består den også og kan stadig lyse og fungere som der er lovet.
  5. Til sidst valgte vi at holde lygten direkte ind i et bål for at se om den kan holde til dette. Lommelygten består igen vores krav, og derfor har den levet op til vores krav omkring en holdbar lygte til en skarp pris.

Se vores lommelygte her. Hvis du klikker dig ind på produktet har vi lavet et film som viser alle vores test. Så kan du se hvordan vi har opstillet testene samt se det med dine egne øjne. Filmen er lavet således at der ikke er snydt med data, og du kan se hvordan lygten har det under hele testen. Hvis du skulle have spørgsmål til testen må du meget gerne kontakte militar.nu så kan de fortælle dig hvordan testen er opstillet samt hvordan lygten har det efter at den har været udsat for diverse test.

Ud over disse test så er lygten udstyret med LED lys, som giver et skarpt og fantastisk lys. Den har flere funktioner indbygget som zoom, SOS og stroplys. Ud over dette har vi testet rigtig mange forskellige lommelygter for at finde frem til de rigtige lygter, og har testet mange. Det har både været lygter som koster + 1000 kr, men også lygter til en meget skarpere pris. Selv der findes mange gode lygter er lygten fra Owlbite dog en af de bedste i vores test. Sammenlagt med at prisen på denne lygte er utrolig god er vi hos Militar.nu rigtig glade for at vi har fået forhandlingen af denne fremragende lommelygte.

Lommelygten kan købes hos millitar.nuPostet by hansimanden via AdSet linkbuilding network