Det er super nemt at få en rentegning af sit logo

Mange mindre virksomheder har et logo de er super glade for. Det er ofte blevet lavet til en overkommelig pris, og da det kun har skulle bruges i en størrelse, er det også kun blevet leveret i en størrelse. Det er her det begynder at blive problematisk. Forestil dig at dit logo fra din hjemmeside, skal skaleres op og bruges på en bygningsfacade – Det vil næppe blive flot. Det skyldes at dit logo formentlig kun er blevet leveret i et pixel-format der er tilpasset din hjemmeside. Derfor vil en forstørrelse af dit logo blive grynet og af dårlig kvalitet. Men bare rolig! Du kan hurtig få lavet dit logo skalerbart. Alt det kræver er en simpel og hurtig rentegning af dit logo. En rentegning er en måde, hvorpå man rentegner logoet så det kan skaleres uafhængigt af hvilket medie det skal bruges på. Det kan lade sig gøre, da en rentegning af et logo bliver gjort som vektor grafik. Vektor grafik er en matematisk måde at tegne figurer på, hvor den matematiske formel hele tiden leverer et skarpt resultat. Dette gælder både hvis du skal bruge dit logo på din hjemmeside, eller skalere det op på en kæmpe bygningsfacade,
Det kan altså kun anbefales at få foretaget en rentegning af sit logo, da det derved kan skaleres uafhængigt af hvor det skal bruges. Både stort og småt, vil det efterlade et professionelt indtryk, ganske ligesom du ønsker at efterlade et professionelt udtryk hos dine kunder og modtagere af indholdet.
Hos www.rentegning.nu har de specialiseret sig i at rentegne logoer, fra kun 298,- eksl. moms. Alt man skal gøre er at benytte sig af deres kontakt formular og vedhæfte det logo man ønsker en rentegning af. Dernæst vender de tilbage med et tilbud.
Hvad venter du på?
Besøg www.rentegning.nu idag, og få rentegnet dit logo!

Postet af tuka via AdSet.