Digital Eksperten hjalp med parabolen.

Sidste år stod min kone og jeg i den situation at vores boligforening var ved at gennemgå en udskiftning i bestyrelsen, og i den forbindelse skete der en masse forandringer: blandt andet at vores TV pakker blev ændret og de valgte at vi alle hver især måtte stå for vores eget TV forbrug. Det betød at vi ikke vidste hverken fra eller til i forhold til hvad vi nu skulle stille op: Der stod vi uden nogen parabol, eller anden form for forbindelse til en udbyder: hvad gør man så lige?

I forlængelse af det begyndte vi at gå på jagt efter den rette udbyder af TV pakker, samtidig med at finde ud af hvem der kunne hjælpe os med at gennemskue hvad vi skulle bruge af antenner og paraboler i København området. I forbindelse med den søgning fandt vi frem til Digital Eksperten. Vi fik hurtigt et indtryk af en virksomhed med meget dygtige og professionelle medarbejdere, der yder en rigtig god service. Med Digital Eksperten i ryggen, fik vi god vejledning og hjælp til de rette valg. Vi fik blandt andet at vide hvilke ting der kunne drille eller påvirke signalet i forhold til vores parabol modtager: hvordan at det er vigtigt at der er helt frit udsyn mod syd. Det betyder at der ikke må være træer, buske, en murer eller andet der kan forstyrre. Hvis ikke kan det betyde at signalet bliver forstyrret og give udfald eller helt manglende signal. Vi fik rigtig god rådgivning og med Digital Ekspertens mange års erfaring – siden 1989 har de installeret og serviceret med parabol og antenne services i Københavns området – og installerede den helt korrekte parabol til vores behov.

Udover at vi blev rigtig glade for vores signal og mulighed for at se vores ynglings TV igen, fandt vi også ud af at man kan forhøre sig om deres V.I.P. teknikker service 24/7, hvilket betyder at man kan få direkte adgang og hjælp med fortrinsret. Det er et stort bonus for os når vi sidder og ikke forstår hvad der sker, hvis der er udsving i signalet eller andet lignenden – denne V.I.P service er det helt rigtige for os!

Vi er rigtige glade for vores valg af Digital Eksperten, og kan varmt anbefale dem til andre der står i den situation og har behov for hjælp til deres parabol eller antenne. Selv har vi anbefalet dem til venner, og vi ved at flere af dem også har benyttet sig af de andre services som Digital eksperten tilbyder. Her har de hjulpet et par med at optimere deres netværk ved at trække ledninger og hjulpet med de forskellige systemer, så deres internet blev langt hurtigere og bedre. Og hvis man er i tvivl om noget, så kan man bare ringe, så er de altid så behjælpelige! Vi er i hvert fald ikke i tvivl: Vi er tilfredse med Digital Eksperten

 

 

Postet af Digeks via AdSet.