Digital Eksperten og deres mange services

Digital Eksperten står altid klar til at gøre en ekstra indsats og hjælpe dig inden for alarm systemer, internet netværk samt paraboler og antenner. Inden for alarmer og overvågning servicerer vi med opsætning af diverse video- og alarmsystemer med en professionel og effektiv service. Med over 40.000 indbrud i villa og lejligheder i løbet af de seneste 4 kvartaler, tager Digital Eksperten denne service meget alvorligt. Hos Digital Eksperten kan du finde alarm og videosystemet til en enhver pengepung og med et komplet alarm- eller overvågningssystem har du et effektivt og nemt alarmsystem – uden bindinger: du ejer udstyret når du først har købt det.

Videoovervågning – hvorfor og hvad er fordelene?
Med skiltning af at dit hjem er overvåget, tager du en præventiv tilgang, da flere indbrudstyve vil da spring dit hjem over. I tilfælde af at de alligevel gør sig et forsøg, vil der bliver sendt film med lyd, samt billeder til din smartphone direkte. Disse filer vil yderligere blive optaget på lokal/ekstern harddisk eller server og kan bruges som dokumentation i forbindelse med forsikrings sag eller hos politiet.

Alarmsystem – Hvad hjælper det?
Med et alarmsystem har du igen en præventiv metode til at forhindrer indbrud: Ved indbrud vil en kraftig sirene hyle, som fungere som en stressfaktor for tyvene, hvilket kan forhindrer at tyvene bliver hængende og fortsætter indbruddet. På denne måde kan man forebygge at alt for mange værdier bliver stjålet, eller hærværk bliver begået, da de bliver stresset væk. Ved et indbrud vil en besked eller opkald blive foretaget til udvalgte nummerer. Yderligere kan systemet fjernstyres ved SMS, hvor man kan de- og aktivere alarmen, også når man er ude af hjemmet. På denne måde kan man hurtigt underrette ordensmagten for assistance, som derved muligvis kan hindre, eller hurtigere komme ud til stedet for at finde spor og fange indbrudstyvene.

Tele og Data Services
Udover alarm og overvågning, kan Digital Eksperten også hjælpe dig med installation, samt fejlretning af fiber, netværk og andre opgaver med kabling. Vi sørger for at får professionel vejledning og hjælp hos os – og som ekstra service hjælper vi også med opsætning af e-mails og lidt undervisning, så du kan komme godt igang! Vi kan også hjælpe dig hvis du ønsker flere telefonstik, omlægning af ledninger med mere, eller hvis du bare mangler et godt råd inden du begiver dig ud i det selv. Yderligere kan vi også assistere dig opsætning og trækning af ledninger hvis du ønsker hurtigere internet eller tit støder på problemer.

Inden for disse forskellige områder har vi forskellige services og installationsmuligheder: er du i tvivl om hvad der er det rette for dig, eller har du spørgsmål til vores hjemmeside er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vores hjælpsomme medarbejdere være klar til at tage

Postet af Digitaleksperten via AdSet.