Dit barn skal nok få nogle venner

Barn har ingen venner

Du har fri klokken 16.00 go skal hente dit barn derefter, han eller hun har været i SFO eller måske bare børnehave. Du henter ham 16.20, og det vil selvfølgelig være en kæmpe fryd for dig hvis du vidste at dit barn havde haft en god dag i børnehaven. At han kom løbende hen til dig med trælegetøj i hånden og sagde til dig han havde haft en fantastisk dag. Selvfølgelig ville det være en fantastisk følelse.

Der er også skræk senariet: dit barn har ingen venner. Det er enhver forælres mareridt hvis ens barn har problemer med at tilpasse sig og få venner i hans eller hendes omgangskreds. Så ikke nok med at dit barn ingen venner har, og det vil gå dig på, det vil altså virkelig også gå barnet på. Og det er jo også helt naturligt. Børn har brug for tryghed, hvilket nogen mener at man får ved at lege med legetøj, måske trælegetøj som babytoys.dk sælger en del af. Du behøver dog ikke panikke og tænke at din barn ingen venner har og gå og bekymre dig over det. Nogle børn leger nemlig bedst alene og det er slet ikke fordi, at dit barn er en enspænder, måske i dén alder. Men helt naturligt vil det ændre sig i løbet af nogle år.

Nogle børne psykologer mener faktisk at destro yngre dig barn er destro mere selvisk og selvglad er han. Så hvis dit barn er 2 år, går i vuggestue og ingen venner har, så lad vær med at bliv afskrækket. Børn i den alder har ingen venner, de er egocenteret. Så pas på med, at du presser dit barn til at lege med de andre, ofte har man brug for noget tid for sig selv.

Postet af 8888888888 via AdSet.