Efterskole fodbold på Halstedhus Efterskole

Halstedhus Efterskole ligger i et naturskønt område, ca. 6 km fra Nakskov. Vi er en efterskole for de
aktive unge mennesker. Efterskolen tilbyder 9. og 10. klasse, og henvender sig til de kommende efterskoleelever som brænder for idræt. Hos Halstedhus Efterskole er det nemlig obligatorisk at vælge et linjefag med idræt, og derudover er der så en række andre spændende valgfag.

Du vælger i øjeblikket mellem følgende aktive linjefag:

-Fodbold efterskole

-Håndbold efterskole

-Efterskole ridning – med mulighed for at medbringe egen hest på dit efterskoleophold

-Efterskole svømning

-Golf efterskole

Et af vores meget populære linjefag er fodbold efterskole. Det er selvfølgelig ikke så overraskende med tanke på hvor udbredt og elsket en sport fodbold jo er. Halstedhus Efterskole tilbyder selvfølgelig både fodboldefterskole for piger og for drenge.

Så hvis du brænder for fodbold og gerne vil have et år på en fantastisk efterskole kan du opnå begge dele hos Halstedhus Efterskole.

Hvis du vælger linjefaget efterskole fodbold på Halstedhus, vil du foruden den almindelige undervisning
få 6 timers fodbold på programmet om ugen. Du vil således få en masse tid til at dyrke din favoritsport, og dygtiggøre dig i alle spillets facetter.

Uanset niveau er du velkommen på Halstedhus Efterskoles fodboldlinje. Efterskolen sørger for udfordringer der både matcher og udvikler det niveau du nu engang har ved skoleårets start. Der er en plads på holdet til alle der gerne vil være med, når bare du gerne vil bruge en masse timer på fodbold.

Men hvis du er rigtig god, får du også mulighed for at deltage i Team Lollands elitetræning. Team Lolland er et eliteprojekt på Vestlolland, og hvis dit talent er stort nok til elitetræning betaler efterskolen for dit medlemskab. Elitetræningen ligger ved siden af de ugentlige 6 timers efterskole fodbold, så du får altså rigtig god tid til at udvikle dit talent.

Udover den faste træning, tager vi også til fodboldstævner med andre efterskoler, ligesom vi altid deltager i ekstra bladets fodboldturneringer.

Så uanset om du er den nye Laudrup, eller om du blot brænder for fodbold, vil du elske fodbold efterskole
på Halstedhus. Udover muligheden for at bruge en masse tid på din sport, vil du med et efterskoleophold på Halstedhus Efterskole blive en del af et fantastisk sammenhold på tværs af klassetrin og linjefag. Et år på efterskole vil udvikle dig både personligt og fagligt. Det er ikke kun et gammelt slogan, at et efterskoleår svarer til 7 menneskeår. Bliver du så ovenikøbet også den næste Laudrup, kan man vel ikke ønske sig mere?.

Hvis fodbold og efterskole tiltaler dig, så er du velkommen til at kontakte Halstedhus Efterskole. Som alle andre efterskoler i landet deltager Halstedhus Efterskole naturligvis i de fælles åben hus-arrangementer efterskolernes dag og efterskolernes aften, men derudover holder skolen også egne åbent hus arrangementer. Du og dine forældre er også altid velkomne til at kontakte Halstedhus for at høre mere, eller aftale et besøg på skolen.

Postet af Molle via AdSet.