Ekstern IT Drift lokalt i København

Indgår man en serviceaftale om ekstern IT drift af sine IT systemer, så kan man sagtens have ro i sjælen, og sove trygt om natten. Velvidende at systemerne bliver monitoreret således, at opstår der en situation hvori din IT går ned (spildt væske i en computer, brud på et kabel, eller alt simpelthen bare går helt uden varsel), så kan du tilkalde IT ekspert konsulenter, der kan lave en hurtig udrykning. – og afhængig af aftalen, kan det være døgnet rundt disse professionelle folk kan stå til rådighed.
Dette giver dig mere tid til at koncentrere dig om din kerneforretning. Det giver dig ekstra frihed til eventuelt pleje af din medarbejderstab. Det giver dig plads og tid på det din forretning handler om, – succes og vækst inden for dit kerneområde. I bund og grund, så giver det dig frihed til at bruge din dyrebare tid præcis som du finder bedst.
Med en ekstern driftaftale på IT, vil der være helt styr på Firewalls, Servere, Netværk, Backup og bekæmpelse af vira. Det er den positive version af udtrykket; ”Out of sight out of mind.”
Alt afhængig af hvilken IT virksomhed du vælger at bruge din tid på, kan du samtidig også anmode om en fast konsulent, såfremt dette skulle være en kriterie i din søgen efter ekstern IT drift og service. Enkelte IT virksomheder, lader da også til at kunne forhandles med helt generelt. Du kan således for eksempel forhandle dig til flere og bedre services, uden at det forhøjer dine udgifter væsentligt. Måske endda direkte mindsker dine udgifter, mere end det aftalen gjorde i forvejen. Eller du kan få forhandlet dig til at ubrugte driftstimer, bliver brugt på konsulent arbejde eller simpel brugersupport til dine medarbejdere.
Alt i alt, kan du få lige det du søger, inden for IT support og ekstern IT drift. Så lad dig ikke slå ud med udbuddet af IT virksomheder lokalt i København. For ja, der er mange. Du kan kontakte de fleste virksomheder, helt uforpligtende og indhente specielle tilbud, og derefter vurderer hvilken samarbejdspartner der bedst matcher dine behov og din virksomhedsprofil. Som i sidste ende vil give dig og din virksomhed, den bedste og mest omfattende eksterne IT drift samt service, som netop din forretning har brug for.
Konsulenterne kan, udover at hjælpe dig med ekstern IT drift, samtidig også rådgive dig i alt fra opsætning og indkøb til nye medarbejderes arbejdsstationer til Ethernet kabling af hele kontoret samt ikke bare bekæmpelse af Malware og virus, men forebyggelse af potentielle angreb.
Gå dog ikke til et møde med en IT konsulent, uden at have en form for checkliste over ting som bare skal implementeres og er essentielle for netop din virksomhed. Alle andre services, som helst skulle optimere hverdagen i endnu højere grad, er det du kan forhandle om. Derudover, har nogle IT virksomheder, samtidig også mulighed for at være behjælpelige med diverse IT relateret småting der måtte være. Som fx indkøb af hardware i form af telefoner, computere og lignende.
Få lettet byrden, få flyttet ansvaret ansvarligt, få outsourcet i dag!

Postet af it-r via AdSet.