En bagesten er måske lige sagen!

Hvis du er en person med relativt god tid, som faktisk godt kan lide at lave noget god mad i et køkken. Ja, så er det måske en god idé for dig at læse videre. I dette indlæg vil du nemlig lære, hvordan man benytter sig af en Bagesten. En bagesten er ganske enkelt et super simpelt produkt, som kan gøre din hverdag og din oplevelse af brød og pizza en lillesmule bedre. Hele princippet bag er nemlig, at du køber en sten.

Denne “sten” er dog ikke bare en ganske almindelig sten. Den er nemlig ikke nødvendigvis en rigtig sten. Rent faktisk kan en bagesten i mange tilfælde være lavet af metal eller andet materiale. Alle produkterne har dog det tilfælles, at de gør dit brød bedre, når du bager det i din ovn. Dette sker på ganske enkel vis, ved at stenen bliver opvarmet på forhånd og dermed kan udsætte det brød du bager, med en langt højere temperatur.

 

Denne høje temperatur og varmepåvirkning generelt, har følgende positive effekter:

-Brødet får en langt mere sprød skorpe, som i ekstremt høj grad er med til at gøre oplevelsen og konsistensen af dit brød interessant.

-Brødet får en lidt grillet smag, som minder rigtigt meget om, hvis du havde lavet en reel bålpizza.

-Brødet bliver bare generelt bedre.

 

Alt i alt er der altså absolut ingen gode grunde, til ikke at prøve bagestenen af. Og specielt ikke, når du kan få den til omkring 200-300 kroner. Værd at vide er desuden, at produkterne for det meste (i hvert fald dem jeg skriver om på min side) holder til helt ufatteligt mange portioner brød. Dermed skal du overhovedet ikke være bekymret for, om du skulle give den lidt for meget varme eller lignende.

Du ønskes rigtigt mange gange held og lykke herfra. Derudover opfordrer jeg dig også, til at dele alle dine erfaringer med os, så andre kan få glæde af dem. Tak fordi du læste med.