En ladcykel til hele familien!

De fleste der overvejer at købe en ladcykel, er lang tid om at tage beslutningen. Der er en del ting som skal overvejes i forbindelse med køb af netop en ladcykel.

De tre største overvejelser du bør tage med, inden du køber er følgende:

  • Hvor skal den bruges?
  • Hvor meget plads skal der være?
  • Vedligeholdelse

Hvor skal den bruges & hvor skal du køre med den?

Alt efter hvor du bor henne af, bør man overveje om det skal være en cykel med el-motor. Bor man i København er en motor nok ikke helt så nødvendig, som hvis man primært skal bruge ladcyklen i en by som Århus, hvor der er bakker alle steder. Er der behov for en elcykel skal der også afsættes flere penge til køb af cykel.

Yderligere skal der også kigges på hvor den skal bruges, ikke geografisk, men selve brugen af cyklen. Er det for at køre børnene i institution eller også til at tage på længere ture? Skal børnene blot køres til og fra institution er det ikke sikker man har brug for helt så meget plads, som hvis man har i tankerne at den primært skal bruges til længere ture- og udflugter. Inden for ladcykler findes der et hav af forskellige modeller, størrelser og producenter. Alle har plusser og minusser i forhold til deres produkt – i det her tilfælde, ladcykler.

Vedligeholdelse af en ladcykel

En ladcykel vil aldrig være en cykel, som bliver brugt lige så ofte som en “normal” cykel. Grunden til dette er, at man i hverdagen ofte vil bruge den til at aflevere sine børn og derefter køre retur med den igen, for at stige på sin egen cykel. Af samme årsag er der naturligvis ikke nær så meget slidtage på denne type cykel. I langt de fleste tilfælde vil vedligeholdelsen være i form af at skulle lappe en slange, da man næsten ikke kan undgå at punktere på et tidspunkt – dette gælder i øvrigt for alle typer af cykler, hvis der skulle være tvivl om det. Man må selvfølgelig ikke glemme, at der både er gear, bremser, kæde og andre dele som bliver slidt på, ved brug. Disse skal selvfølgelig tjekkes regelmæssigt, igen lige som man vil gøre på en almindelig cykel.

Ovenstående er blot nogle ting, som man bør kigge efter/tage højde for, inden man vælger hvilken slags ladcykel man skal investere i. Køreoplevelse, design og plads er ligeledes ting man bør have med i sine tanker inden man foretager købet. Winther Bikes, som tidligere også lavede cykler til børn og voksne, har fået stor ros for deres ladcykler.  Blandt andet har Kangaroo Luxe vundet en test af ladcykler i magasinet “Vores Børn”, og får generelt stor ros for at være nem at køre på og flot i designet. Desuden er den også utroligt rummelig, og der er god plads til både børn og indkøbsposer.

Vil du vide mere? Find den ladcykel du har brug for her.

Postet af Mibe via AdSet.