En tandlæge man kan regne med!

Jeg har det svært med tandlæger, og det har jeg haft længe. Faktisk hele mit liv. Mit første besøg hos min skoletandlæge var heller ikke nogen succes. Og det kan være det er det, der har siddet i mig lige siden. Jeg har i hvert fald hadet det lige siden. Hver gang man blev kaldt ned til tandlægen, da man gik i skole til i dag når det brev siver ind af brevsprækken. Det er stedet. De kridhvide, sterile vægge og kitlerne der gør at de løber koldt ned af ryggen på mig, når jeg sidder i venterummet. Om lidt er det mig. Man kan sidde og høre maskiner vibrere og borne larme, i den der karakteristiske høje lyd. Det gør mig nervøs. Jeg ved det er mig om lidt, og jeg ved, jeg skal bores i. Jeg har aldrig været den bedste til at passe mine tænder. Nu giver det bagslag. Når jeg bliver kaldt ind og jeg ligger mig i stolen og stirre blankt op i det kolde hvide lys, så tænker jeg; du er færdig, kommer til at dø nu.

Jeg valgte derfor at skifte min tandlæge. Min veninde, som jeg flyttede til København med i sin til, er flyttet tilbage til Køge igen sammen med mig, og skulle derfor have en ny tandlæge. Hendes mor havde der varmt anbefalet tandlægen Peter Villquist, da hun som jeg heller ikke var vild med tandlæger generelt. Jeg besøgte ham derfor for leden, da jeg skulle til mit årlige tandtjek. Da jeg kom derhen, blev jeg mødt med den sødeste receptionist, som bød mig velkommen og som fortalte mig om stedet. Jeg blev hurtigt fulgt ind til Pater som netop var blevet færdig med en ældre herre. Da jeg kom derind snakkede jeg lidt med Peter inden han gik igang med at se på mine tænder. Han spurgte indtil hvordan jeg havde det med tandlæger generelt og jeg fortalte ham, at jeg ikke havde haft de bedste erfaringer tidligere og at jeg ikke brød mig om at gå til tandlæge. Han sagde til mig, at han havde mange patienter der havde det sådan, og at han godt kunne forstå det. Han forsikrede mig også, at han ville prøve at ændre på det syn jeg havde, og at han ville håbe at, når jeg var færdig første gang, så gik jeg positivt overraket ud af døren. Han havde ret. Jeg har aldrig haft så god en oplevelse, som jeg havde med Peter. han var ikke kun forstående, han fortalte mig også omkring min tandsituation. Hvilke ting jeg specielt skulle være opmærksom på, og hvad han vil gøre i fremtiden, hvis det blev værre. Jeg har i dag, dagen efter nu næsten lyst til at komme til tandlæge igen. Det der førhen har været et stort problem for mig, er nu blevet noget jeg ikke tænker over. Jeg kan på det varmeste anbefale Peter Villquist, og hans tandklinik på Ellemarksvej.

Postet af Line via AdSet.