En tømrer i Hvidovre med mange år erfaring inden for udskiftning af nye døre og vinduer

Mangler du den helt rette tømrer til at lave dit næste byggeprojekt? Eller er du på udkig efter en tømrer med speciale i udskiftning af nye døre og vinduer?

Tømrer David Nielsen er med sine mere en 25 år i branchen blandt de mest erfarne tømrer i Hvidovre. Gennem de mere end 25 år har tømrermester David Nielsen hjulpet både private og virksomheder med at få realiseret deres byggeprojekter. Det er lige fra den middelaldrene mand, der skal have bygget sit parcelhusbyggeri til installation at nye døre og vinduer i et helt lejlighedskompleks.

Virksomheden blev grundlagt på Amager i sin tid, men er over de seneste år blevet drevet fra Hvidovre, hvor størstedelen af tømrerforretningens kunder kommer fra.

I de senere år har vi arbejdet på et koncept, som skal gøre det muligt for private at udleve sin håndværkerlyst. Konceptet går ud på i sin enkelthed, at vi står for at måle op og købe materiale ind til byggeprojektet, men hvor du kan få lov til at samle og installere selv. På den måde får du en løsning i høj kvalitet og dit byggeprojekt bliver billigere. Det har gennem de senere år vist sig at være et rigtig eftertragtet koncept, som vi selv har store forventninger til i fremtiden. Det skal være en måde hvorpå privatpersoner i højere grad kan involvere sig selv i de hjemmelige projekter og på den måde føle en større ejerdel til ens hus – og dermed vise det fem med en større stolthed.

Fremadrettet vil vi ikke kun servicere Hvidovre og omegn med dette koncept, men i større grad udvide det til hele København og Sjælland. Med den seneste interesse for konceptet, tror vi på, det kan lykkes.

Hvis du ikke selv har lyst eller mod på at bygge selv, så har vi også kompetencerne til at bygge dine projekter fra start til slut. Vi håndterer alle typer af opgaver. Det er både store som små opgaver. Det er lige fra udskiftningen af nye døre og vinduer til renoveringen af huse, sommerhus eller lejlighedskomplekser. Har du spørgsmål til hvad vi er i stand til at håndtere eller omkring prisen på de opgaver vi laver, så tag kontakt til os, så tager vi en uforpligtende snak omkring, hvad vi kan gøre for jer, i lige netop jeres tilfælde.

I takt med at tømrerfirmaet har fået flere år på sig, er vores håndtering af opgaver også vokset og blevet større. Det betyder at vi i dag ikke har nogle typer af opgaver vi takker nej til. Med det sagt, så er vores speciale og har været det gennem de senere år, udskiftning af nye døre og vinduer. Vi er med vores erfaring blandt de førende inden for området i Hvidovre. Men vi påtager også andre typer af opgaver.

Postet af toemrer.davidnielsen@gmail.com via AdSet.