Erhvervsleasing: En økonomisk løsning

Ved at erhvervslease din næste firmabil, kan du få mange fordele med. Du får samtidig også en bedre økonomisk løsning, som slider mindre på din økonomi end hvis du går ud, og køber en helt ny firmabil.

Læs mere om erhvervsleasing og dets fordele i artiklen nedenunder.

Kort om erhvervsleasing

At købe en ny firmabil kræver en del likviditet, som mange virksomheder oftest ikke står og har. Med erhvervsleasing kan du her fokusere på arbejdet i virksomheden, i stedet for at skabe gæld til en ny firmabil.

Med en erhvervsleaset bil betaler du for afgiften af bilen i den periode, som du vil lease bilen i. Ved at gøre dette, kan du få en del gode sparingsfordele med. Du får som eksempel mere udstyr for pengene, mindre afgift på den leaset bil og muligheden for, at være fuldt fradragsberettiget.

For at kunne erhvervslease en bil, skal du først finde den bil, som du vil erhvervslease. Derefter tager du fat i os, som her står for betaling af bilen, afhentning af denne osv. Derefter laver vi en leasingaftale, som alle parter er enige om. Her underskriver du så en kontrakt og så har du en ny firmabil.

Hvad kan jeg få ud af erhvervsleasing?

Med en erhvervsleasing aftale får du en fleksibel aftale, hvor du undgår store afskrivninger, hvis du vil sælge bilen igen. Du får et større økonomisk overblik, da der er meget mindre kapitalbinding. Du bestemmer selv længden på din leasingperiode. Når din leasingperiode så er slut, så har du alt mulighed for, at sælge bilen videre uden leasingafgift.

Igennem leasingperioden kan du selv regulere bilens beskatningsværdi, som skal reguleres en gang om året samtidig med afskrivning af bilen. Med disse økonomisk gode leasingaftaler kan du derfor vinde rigtig meget ved, at erhvervslease din næste firmabil.

Du skal være opmærksom på, at registreringsafgiften ikke kan forsikres. Du kan derfor forvente nogle meget attraktive forsikringspræmier, hvis du eller en anden skulle komme ud for et uheld i den leaset bil.

Der er mange flere fordele ved, at vælge erhvervsleasing til din næste firmabil.

5 fordele ved erhvervsleasing?

  1. Vælger du, erhvervsleasing til din næste bil, så har du rig mulighed for, at sælge bilen videre efter leasingperioden er slut. Leasingselskabet er her klar til at hjælpe dig igennem processen, så du får den bedst mulige aftale.
  1. Du kan styrke din likviditet ved at lease din næste firmabil. Du kan spare en del penge, og få en overskuelig aftale i hus.
  1. Hvis du vælger at erhvervslease en specialbil, så er der her rig mulighed for, at du kan sælge den til en rigtig god pris. Med en specialbil er kundesegmentet nemlig større, hvilket åbner for flere salgsmuligheder.
  1. Du kan selv bestemme hvilken bil du vil lease. Find din drømmebil, og vælg den. Vælg den bil, som du vil have skal repræsentere din virksomhed.
  1. Det eneste du skal betale ved erhvervsleasing er afgiften, som leasingselskabet har udregnet. Derfor er erhvervsleasing den billigste løsning for din næste firmabil.

Postet af StephenBerg via AdSet.