Et år i dit liv du aldrig glemmer

Efterskolen er for de fleste et år de aldrig glemmer, venskaber der aldrig ender og en kæmpe udviklingsproces. Efterskole giver et fantastisk sammenhold, da man er sammen med andre 24 timer i døgnet og dermed får prøvet rigtig mange grænser af.

På Vandel efterskole kan du tage enten en niende klasse eller en tiende klasse eller begge hvis du ikke kan få nok. Og det kan være svært at få nok da det er en helt unik oplevelse som man vil huske resten af sine dage.

Vandel efterskole udbyder linjerne teater, musik, design, håndbold, fodbold, fællesfag og selvfølgelig gymnastik. Så om du er kreativ eller sportsinteresseret er her noget for alle. Det er et år der rummer masser af aktivitet både i skolen og i fritiden og det bliver dermed også dit hjem for et år. I dag er det vigtigt for unge at have interessen for det de beskæftiger sig med så ved hjælp af disse aktive og kreative linjefag er det en hjælp til at gøre undervisningen så meget mere interessant. Vi sørger for undervisning af høj kvalitet og vil gøre det bedste for at lede dig igennem dine fag bedst muligt også dem du har svært ved.

Efterskolen er et år der giver dig en kæmpe udviklingsproces og hvert år når de unge forlader os sker det med dem tudbrølende og det beretter jo bare om det fantastiske år det har været. Så overvejer du efterskolelivet så kig ind på vores hjemmeside www.vandelefterskole.dk og læs om lige præcis det linjefag der interessere dig.

Postet af 8888888888 via AdSet.