Et par gode tips til at finde en god gulvsliber

Gulvafslibning og gulvafhøvling er populært som aldrig før. Især efter at mange af de store boligmagasiner er begyndt at sætte fokus på hvor meget det pynter i ens hjem hvis man får fjernet sit gamle gulvtæppe og i stedet for en gulvsliber til at give trægulvet en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Men også de mange forskellige bolig tv-programmer der hele tiden dukker op på skærmen har haft en stor effekt på efterspørgslen på professionelle gulvsliber i Danmark.

 

Hvor finder jeg en god gulvsliber henne?

 

Når du går i gang med at finde en gulvsliber er der flere ting du kan gøre for at sikre dig at kvaliteten er i orden samt at du ikke kommer til at betale for meget. Det første du kan gøre er at søge på Google. Her vil du hurtigt se at der dukker sider som eksempelvis denne hjemmeside eller denne her hjemmeside. Det er såkaldte formidlingssider. Disse sider er super smarte fordi at du ved at benytte dig af dem nemt og og hurtigt kan finde frem til flere forskellige gulvsliber uden at du behøver at bruge en masse tid. Processen er super nem på disse sider. Du skal blot udfylde et online skema med informationer omkring din gulvopgave. Når det er gjort sendes din gulvopgave i udbud blandt flere forskellige gulvsliber i det område hvor gulv opgaven skal udføres henne. Når de forskellige gulvfirmaer har kigget din opgave igennem vender de direkte tilbage til dig med gratis og helt uforpligtende tilbud. Du kan så kigge tilbuddene igennem og se hvilken gulvmand der tilbyder den billigste pris.

 

Tjek omtalen på den gulvsliber du vælger

 

I dag er det næsten umuligt at slippe afsted med at lave et dårligt stykke arbejde. Derfor gør langt de fleste gulvfolk sig også ekstra umage med at udføre de forskellige arbejdsopgaver så godt som muligt. Men for at være helt sikker kan du ved at skrive navnet på det gulvfirma i Google som du har tænkt dig at benytte nemt se om der skulle være nogen der har haft en dårlig oplevelse med gulvfirmaet. Du skal dog nogle gange tage de forskellige anmeldelser med en gran salt. Nogle gange er der folk der giver gulvfirmaerne en stjerne ud af fem bare fordi at de ikke har kunne presse den i forvejen meget billig pris endnu mere ned. Så brug din sunde fornuft når du tjekker gulvfirmaet på Google.

 

Få alt på skrift

 

Husk altid lige meget hvor godt et tilbud du måtte få eller lige meget hvor gode anmeldelser gulvfirmaet som du vælger har så få altid alting på skrift. En mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig aftale. Men det ofte meget svært at bevise en mundtlig aftale frem for en skriftligt aftale. Når aftalen i mellem jer er skrevet under af begge parter kan gulvsliberen gå i gang med arbejdet og ikke før!

Postet af zoozapper via AdSet.