Få mere ud af Excel med et online kursus

Excel, verdens kraftigste regneprogram. Nu har du adgang til al den regnekraft du nogensinde får brug for, fra din computer. Excel er uden tvivl verdens mest anvendte regneprogram og du kan bruge det i stort set alle funktioner i virksomheder. Hvis du føler dig på bar bund, kan det derfor være en god ide at tage et online kursus i Excel.

Folk tænker oftest, at Excel bare er et kedeligt regnskabsprogram, men det er bare en lille del af hvad Excel kan. Excel kan bruges alle steder hvor det er smart at have data i rækker og kolonner hvilket, blandt andet kan være i regnskaber, salgsstatistikker, kundedatabaser, med mere.

Excel har en masse funktioner der kan for eksempel bruges til at summere store mængder af tal, lave låneberegninger, budgetter og dataanalyser.

Man kan også bruge Excel til ting man som udgangspunkt ikke tænker på. Piloter over hele verden bliver blandt andet trænet til at styre Boeing 747 i et Excel ark. Todd Michael Edwards har udviklet denne cockpit-model i Excel som viser diagrammer af flyets utallige knapper og funktioner. Det gode ved denne metode er, at Excel ark kan bruges på stort alle computere så længe de har et program der kan vise Excel-regneark. Det er derfor ikke nødvendigt at have Microsoft Excel på sin computer for at kunne bruge Todd’s model.

Debbie Gewand, en Amerikansk kunstner, bruger Excel til at lave grafik hvor hun bruger virkelige billeder som referencer. Hun tegner dem op i Excel med Excels billedbehandlingsværktøjer.

At lære hvordan du bruger Excel kan virke uoverskueligt og unødvendigt. Virksomheder lægger dog større og større vægt på de ansattes evner i Excel og det kan derfor være en god investering at tage et kursus eller i hvert fald udforske Excel på egen hånd. Excel har eksisteret i mange år og hvis du lærer at bruge Excel nu vil du nok få glæde af det mange år frem.