Få en personlig træner – ryk et niveau op

Vil du tage din træning til næste niveau og gøre det i professionelle hænder uden overraskelser, overtræning og skader ?
Så er en professionel træner måske svaret for dig, som det har været for et utal af stort set alle de kendte sportsstjerner i Danmark.
Det primære du får ud af en personlig træner er:
– Motivation
– Mange års erfaring
– Bred og dyb viden
Som personlig træner, er din nye hjælper indehaver af den højeste uddannelse indenfor feltet. Der er dog forskel på hvilken uddannelse de forskellige personlige trænere har og hvor meget praktisk erfaring de har.
Du kan med fordel forsøge at finde en træner, der har eller stadigvæk dyrker netop samme sportsgren som dig, så den praktiske del er på plads.
Dog er principperne i personlig privat træning overordnet de samme.
Den store fordel kommer, når du får en professionel ind, der kan se på din trænin og kost ”uden for cirklen” altså se dit forløb udefra.
De vaner du har oparbejdet ved mange års træning, kan være uhensigtsmæssige og nye øjne kan give nye vinkler, alternative øvelser og anderledes tilgang til hele din træning.
Det kan meget vel være det, der rykker dig fra amatør over i de professionelle rækker.
Mange har den opfattelse, at de ved Alt hvad der er at vide om den type sportsgren de dyrker og de har afprøvet alle typer af optimerings forslag.
Men ofte er det meget sjældent tilfældet.
Forestil dig, at du selv arbejdede med folk på netop dit niveau året rundt. At du mødte 100 vis af atleter og sportsfolk indenfor dit eget felt i løbet af et år – mon ikke du ville få mere indsigt end du har lige nu ?

Hvor finder man de gode personlig trænere

Dyrker du en sportsgren, er det forummerne indenfor nichen, du skal søge i. Prøv en søgning å Google hvor du skriver Personlig træner eller privat træner efterfulgt af din sportsgren.
Leder du efter en træner indenfor vægttab og fitness, er det lidt lettere, her behøver du blot at se lidt rundt på de forskellige fitness sider f.eks. Oversigt over personlige trænere i Danmark.

Hvad skal du være opmærksom på

Vælg en træner med flere års praktisk erfaring og gerne en der både er personlig træner og kostvejleder.
Forsøg at find en der selv har afprøvet det hele på egen krop og kan bevise sin viden – det kan være ved udtalelser på deres hjemmeside, nogen du kender fa Tv, eller en du kan se selv har gennemgået et vægttabs forløb.
De dygtige af slagsen har ofte flere forskellige uddannelser f.eks. fitness instruktør kombineret med personlig træner uddannelse.
Et forløb er forskellige fra træner til træner og der er varieret fokus på både træningstyper, antal nødvendige timers træning pr uge samt type af kost. Men generelt kan man sige, at du bliver præsenteret for et forløb, der i løbet af ca. 3 måneder vil kunne give dig bedre resultater end du selv vil kunne opnå – i visse tilfælde kun pga den ekstra motivation, den nye måde at træne på giver dig og i andre tilfælde fordi de får optimeret din kost eller træning.

Postet af jjdenmark via AdSet.