Få hjælp til lektiehjælp ved privatunderviser

Privatundervisning for både børn og voksne

Uanset om du er barn, har barn eller er voksen – og har brug for hjælp til at få lavet tingene, så er privatundervisning en mulighed. Der er muligheder både for dig, som mangler faglige udfordringer, men også til børn og unge, som er bagud, i forhold til alderssvarende elever. 

Uanset hvad, kan vi hjælpe dig, da undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elev. Vi oplever i langt de fleste tilfælde, at når en elev bliver bedre til faget i skolen, øges både selvværd og selvtillid. Dette påvirker endvidere dagligdagen positivt. 

FEGU undervisning- & læseskole

FEGU er en forkortelse af Foreningen for Effektiv GrundUddannelse. Der tilbydes undervisning i læsning, stavning, engelsk matematik, grammatik og lektiehjælp – der bliver givet undervisning til elever i alle aldre. FEGU anvender Applied Scholastics undervisningsmetode, udviklet af dem amerikanske forfatter og pædagog L. Ron Hubbard.  Applied Scholastics er en international organisation, som eneste formål er, at forbedre uddannelse og undervisning globalt. 

Metoden FEGU-skolerne benytter sig af, er yderst effektiv og løser elevens konkrete udfordringer. Siden 1975 har foreningen opnået flotte undervisningsresultater. I bund og grund handler det om, at det skal være sjovt og motiverende, for eleven, at lære. Med andre ord, de skal selv ville det.

Hvornår & hvordan er undervisningen?

Undervisningen foregår altid efter den “rigtige” skoles lukketid. Dette betyder, at eleven ikke går glip af undervisning i sin klasse, hvis det er et barn i folkeskolen. Man kan dog ofte indgå aftaler om andre tidspunkter, som passer bedre ind. I stort set alle skolens ferieuger vil det også være muligt at modtage undervisning. I rigtig mange tilfælde vil det være bedst for eleven at kunne deltage i undervisning minimum et par gange om ugen, da erfaringen siger, at vi så skaber de bedste resultater. 

FEGU-skolerne er placeret jævnt fordelt over hele landet og er således både repræsenteret i Jylland, på Fyn og Sjælland + øerne. Så uanset hvor du bor, i Danmark, er der mulighed for at finde et sted at få undervisning. Alle undervisere er uddannet og underviser efter førnævnte forskrifter.

Skal jeg have privat undervisning

Om du skal have privat undervisning kan du umiddelbart ikke få svar på her, men har du eller dit barn svært ved at følge med i undervisningen i skolen, eller i det hele taget svært ved at lære. Så kan det være en god ide at overveje privat undervisning – eller alternativer til den almindelige folkeskole. I folkeskolen får eleverne meget nemt en rolle i klassen, og er man først stemplet som “den der ikke kan finde ud ad noget”, så kan denne rolle være helt enormt svær at komme væk fra. På FEGU-skolerne bliver alle behandlet med respekt – ung som gammel.

Hvis du tror du har brug for privat undervisning – hvad venter du så på? Læs mere om det her.

Postet af Mibe via AdSet.