Få Liv magasin og en Kähler love song vase samtidig!

Er du en som elsker at læse et godt Liv magasin, så er dette tilbud nok noget for dig!
Hvis du er en af den slags mennesker som liv magasinet fanger, så kan du oven i købet få et godt tilbud ud af det her. Elsker du også kunst og smukke vaser, så kan du samtidig med at du får et godt tilbud på nogle Liv magasin, så får du oven i købet en rigtig flot Kähler love song vase med. Så du spare både penge, får liv magasiner og får en flot vase med, det kan man da næsten ikke sige nej til hva’.
“Kähler love song” vasen er en unik vase som indeholder ordene fra hele fire af de mest kendte kærlighedssange.

  1. I Got You Babe
  2. Love Me Tender
  3. All You Need Is Love
  4. It Had To Be You

Alt i alt får denne vase et spændende samspil til at opstå mellem farve, tekst og matriale. Noget som virkelig kunne se godt ud på din hylde.
Du kan bruge denne vase enten til dig selv, en værtindegave, til en man holder af eller til en sød bryllupsgave. Lige meget hvad du vælger så tror jeg kun de bliver glade også ved tanken der har været bag ved at give denne smukke vase. Du kan få denne vase i nogle forskellige farver blandt andet grå, hvid, pink, blå og nogle flere, men du kan selv gå ind og kigge når du bestiller dit liv magasin.
Dette tilbud bliver ikke ved med at være der, så jeg ville skynde mig hvis det var mig! Måske er det væk i morgen, ingen ved det, kun virksomheden selv.
Så du kan finde tilbudet her: TilbudsMandens magasiner
Du kan også finde mange andre rigtig gode tilbud ud over et Liv magasin på TilbudsManden.dk. Der er næsten ikke det tilbud du ikke kan finde der ellers kan man kontakte “Tilbuds Manden” også skal han nok forsøge at skaffe dig et tilbud på det du ønsker.

Postet af DremarkLarsen via adset.org