Fakta om rygeafvænning

Jeg er ikke ryger og jeg har virkelig svært ved at forstå at man kan være så afhængig af noget så træls som cigaretter, pibe eller cerutter. Jeg synes det kommer ud på et det lugter så absolut fælt, alt sammen.

Derfor er det selvfølgelig hjælp til rygestop er en god idé. Det skåner vores sundhedssystem, for en masse cancerpatienter og andre følgesygedomme.
Ja jeg ved godt at min tone er lidt negativ, men det er da utroligt at man ikke bare giver rygerne en elektronisk cigaret. Og så forbyder reel rygning. Når jeg tænker på hvor mange gange jeg har været tvunget til at inhalere som passiv ryger, kan jeg godt blive lidt harm og når der nu findes diverse produkter som nikotin cigaretter og ego 510 elektronisk cigaret. Så er det da svært at forstå at der er nogen der vil prioritere at ryge en ægte cigaret med alt det skidt der bliver hældt i .
Jeg har anbefalet flere af mine venner at få hjælp til rygestop, enten ved et kursus eller ved brug af enten ego 510 eller ego-t e-cigaretter. Nogle har hørt mig ig er faktisk stoppet, men jeg skal blankt erkende at jeg også har mistet en ven. Der blev meget gal over at jeg tillod mig at blande mig i hans valg af cigaretter kontra e-cigaretter.
Siden da er han kun blevet kaldt Ego-T i vores omgangskred, som er en forkortelse for Egoist Thomas, Det er selvfølgelig et valg hvad han vil dø af, det er bare urimeligt hvis han vil tage andre med i faldet. Det er så absolut min mening. Er du ryger så gå på nettet og find dit alternativ til almindelige cigaretter.

Postet af 136pkk via adset.org