Find dine nye erhvervsejendommme

Skal du til at investere i ny ejendomme til erhverv er det en god ide at finde en troværdig samarbejdspartner. Jeg har i mange år haft gode oplevelser med at bruge den danske del af colliers international. Dette er et kæmpe international arrangement, som også har en rigtig god afdeling i danmark, hvor de har kontorer i de større danske byer som KBH, Århus, Odense, Vejle og Ålborg.  Colliers danske ansatte har over 25 års erfaring i erhvevshandel med ejendomme, og det gør dem til en rigtig god samarbejdspartner når du skal ud at have ny ejendom. En af de ting colliers har nogle stykker af, som er lidt specielt er hotel ejendomme. De har efter deres lange karriere på markedet adgang til nogle af de bedste hotel og konference lokaler som der er til stede på markedet i dag. Derfor er det en sikker medspiller på dit hold, hvis du er interesseret i at købe dig til hotel ejendomme.

Erhvervsgrunde, kan blive brugt til mange forskellige ting. Skal du ud at bygge dit helt eget erhvervse eventyr hvor der skal bruges en stor grund, kan det være en fed ide at købe det fra scratch. Der skal selvgølgelig bygges en del på og det er et stort økonomisk setup, at skulle i gang med at bygge sit eget op på en helt ny erhvervsgrund. Lige pt er der en lækker stykke jord på 2818 m2 til salg i dragør, hvilket an få amager virksomheder eller en ny virksomhed der gerne vil ligge på amager være en rigtig fed start på at komme i gang.

Der er også meget større grunde at få fat i, gerne i jylland hvor du eksempelvis kan få over 13000 m2 i vejle så du virkelig kan bygge dit et imperium. Du kan finde meget mere online på http://www.colliersemner.dk/

Postet af 8888888888 via AdSet.